Verbindingsfeest bij de Gouden Cirkel

Een mooie nazomerdag…

Begin september 2021 organiseerden we een verbindingsfeest bij ons eigen centrum ‘de Gouden Cirkel’ in Zoersel (BE). Deze dag was een samenwerking tussen Groeidala, de Zachte Omwenteling en Inti Sound vzw.

We ontvingen recent deze prachtige foto’s, dus die wilden we maar al te graag delen met jou!

Verbinden

De verbindingsdag stond in het teken van ‘verbinden’, met jezelf én met elkaar.

Tzolkin galactische signatuur

Bij aankomst, werd de deelnemers hun galactische signatuur uitgerekend. Dit is het zonneteken en toon in de Tzolkin, op basis van hun geboortedatum. Later op de dag gingen we daarmee aan de slag tijdens de Tzolkin verbindingsoefening.

Het doel was te verbinden met elkaar, vanuit ieders ‘anders’ en ‘uniek’ zijn… Dit in respect voor elkaar en elks zijn/haar bijzondere kwaliteiten en talenten. Sommige deelnemers deelden een gelijkaardige energie, op basis van zonnezegel, toon of kleur. Deze raakvlakken en wat dit concreet betekent in hun leven, verkenden de deelnemers op een speelse manier via stellingen. Het gaf veel gespreksstof en het was erg boeiend elkaar op deze bijzondere en diepgaande manier te leren kennen.

Ecstatic dance met live muziek

Verder dansten we van zacht naar uitbundig, lekker in het zonnetje, op de ritmes van de live-ecstatic dance sessie van Robin van Inti Sound vzw. We deden ook een verrassend toffe groepsoefening met klanken, begeleid door Koen Joly. 

Lekker eten en drinken

Gedurende de dag dronken we heerlijke thee en koffie van Blendd Grobbendonk. We genoten daarnaast van gezond veggie eten, met liefde gemaakt door Gwendolynnn Bloem.

Klankbad en kampvuur

Om dan vervolgens tot rust te komen tijdens een heerlijk intuïtief klankbad gebracht door Robin. Met als afsluiter liedjes en mantra’s zingen met Robin en Manon-Celine bij het hartverwarmende kampvuur.

De kristalenergie van de ‘Hart en Ziel kristalshop’ was ongetwijfeld ook een fijne meerwaarde aan het geheel.

Het was een heel gezellige dag, waar iedereen optimaal genoten heeft van het prachtige weer en de mooie verbindingen.

Wil je er graag bij zijn bij ons volgende evenement?

Schrijf je dan in in onze nieuwsbrief , zo blijf je op de hoogte.

VOLG EEN WORKSHOP BIJ GROEIDALA

Tzolkin Oefendag

30/09/2023

€110