Verslag Tzolkin workshop deel 1 op 12 & 13 maart 2022

TZOLKIN WORKSHOP DEEL 1

 

Het weekend van 12 en 13 maart 2022 is de nieuwe Tzolkin workshopreeks gestart met 5 enthousiaste deelnemers. Het was zo fijn al die stralende gezichten live te zien!

We zijn het weekend begonnen met een algemene introductie tot de Tzolkin en alle verschillende energieën daarin; de 20 zonnetekens, de 13 tonen, de 4 kleuren, de poortdagen, de kerndagen… De deelnemers kregen een ondersteunende werkbundel met uitgebreide toelichting, vooral bedoeld als naslagwerk voor thuis.

 

GALACTISCHE SIGNATUUR BEREKENEN

 

De deelnemers leerden hoe ze hun eigen galactische signatuur moesten berekenen, en ook wat dit betekent voor hen als missie in dit leven. We formuleerden voor iedereen een inspirerende missiemantra, als belangrijk ankerpunt en concretisatie in woorden van die missie. Dit om duidelijk te weten in het dagelijks leven waarop te letten en te focussen, om steeds meer mee te gaan op de stroom van je leven, welke je ziel voor ogen heeft.

De 2 NLP-integratieoefeningen, namelijk de bronoefening galactische signatuur en wandel je levenspad, deden we lekker buiten in de tuin. Het was stralend weer, dus we konden genieten van de fluitende vogeltjes en het zonnetje op onze snoet. Het was magisch te ervaren hoe de natuur meewerkte voor extra synchroniciteiten, zoals een windvlaag of het geluid van een gong, nét op het juiste moment.

INTENTIE BEKRACHTIGEN

 

Sommige deelnemers maakten ook van de kans gebruik om een intentie te zetten voor hun leven/loopbaan en dit te bekrachtigen in de dodecaëder geometrische vorm in de tuin. De dodecaëder als symbool is verbonden met het element ether en vertegenwoordigt de 0-punt energie. Deze energie helpt je om je dromen op Aarde te realiseren. De geheime kennis van ether is ‘zo boven zo beneden’. Het draagt de trilling van het pad van zelfrealisatie, de Christuskracht en uiteindelijk ook de Godsrealisatie (het op aarde brengen van je Goddelijke Vonk).

 

KLANKREIS

 

Als extraatje werden de deelnemers verwend met een korte klankreis gebracht door mijn partner Robin Van den Bergh van Inti Sound. We mochten na de lunch even zalig ontspannen, gaan liggen op een zachte matras en genieten van sjamanistische zang en andere live muziek.

 

Wil je ook graag deelnemen de volgende keer aan de Tzolkin reeks? Inschrijven voor de Tzolkin workshop deel 1 van maart 2023 is al mogelijk via de website. Of misschien heb je deel 1 al eens gevolgd en zou je graag aansluiten bij de huidige reeks? Heel welkom!

VOLG EEN WORKSHOP BIJ GROEIDALA

Tzolkin Oefendag

30/09/2023

€110