Podcast Groeidala te gast

MIJN VISIE OP DE C-CRISIS ÉN DE NIEUWE WERELD

Witte Spiegel golf Tzolkin

Sofie te gast bij de Oh My Gutness podcast

 

Op 16 december 2021 was ik te gast bij Elke Vermeire van Gutness Lifestyle. Ze had me uitgenodigd als astrologe voor mijn visie op de nieuwe wereld, in haar Oh My Gutness podcastreeks #rebelsonly.

Topics van de podcast

 

  • de huidige en toekomstige periode bekeken vanuit de Maya astrologie, Vedische numerologie en de Westerse astrologie,
  • alsook geplaatst binnen de grotere cycli van 26.000 en miljoenen jaren waarbinnen we ons bevinden,
  • hoe we naar een win-win moeten komen waarbij ieders belang én waarheid gehoord wordt,
  • hoe wat er collectief gaande is ook steeds bijdraagt aan ieders persoonlijke evolutie,
  • het overlijden van mijn papa mét corona en hoe ik zijn dood reeds voorzag in een ceremonie met een visioen,
  • hoe het leven meer is dan alles wat we kunnen zien, maar dat we ook nog steeds verbonden zijn met zielen die zijn overgegaan.

De opname is ook te beluisteren als podcast en is ook deels neergeschreven te lezen op de website van Elke Vermeire.

Together we will make the change ?

Veel liefs,

Sofie

HIER KAN JE DE PODCAST MET VIDEO ZIEN EN BELUISTEREN.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden?

Soms merk je dat er veel gebeurt in het collectieve veld, maar wat speelt er dan precies? Ontdek met welke 13-daagse Tzolkin-golf we momenteel meeresoneren en wat dit voor jou betekent. Welke energie heerst er op dit moment? Wat kunnen we hiervan leren en hoe kun jij deze kennis toepassen om meer in flow te leven?

Elke 13 dagen publiceer ik een energie-update op mijn Tzolkin-blog met unieke content gerelateerd aan de planeten en de levenslessen in de Tzolkin. Stay tuned!  

Wachtlijst Tzolkin Basics Online Cursus

Wil je weten wat jouw zielsmissie is in dit leven? En wil je de missie van jouw kinderen, partner, familie, vrienden en collega's ook kunnen ontsluieren? Ik heb de afgelopen weken super hard gewerkt achter de schermen. Ik heb al heel wat video’s kunnen editen van het Tzolkin Basics Traject. Ik kijk er zo naar uit dit met jou te kunnen delen! Schrijf je nu in op de wachtlijst.

TZOLKIN INZICHT TOOLS

Groeidala E book PERS gebruik 1

DE 20 TZOLKIN GOLVEN IN BEELD

Hoe zalig zou het zijn om alle 20 Tzolkin golven in een mooi visueel overzicht te hebben! Het e-boek ‘de 20 Tzolkin golven in beeld’ is ideaal voor mensen die de Tzolkin al kennen en het nog meer willen integreren in hun leven. In het e-boek kan je elke Tzolkin golf (20) handig in één oogopslag overzien. Door de sprekende symbolen kan je de betekenis ervan daardoor veel beter uitleggen aan anderen.

Groeidala tzolkin workshop Deel 1 web 06285

PERSOONLIJKE TZOLKIN PROFIELEN

Ben je visueel ingesteld en helpt je dat wijsheid beter te integreren? Verlang je ernaar een aantal Tzolkin profielen te bestuderen? Laat dan nu je persoonlijk Tzolkin profiel opmaken. Er zijn veel opties: jouw eigen geboortegolf of die van iemand anders. Maar ook je jaargolf, relatiegolf of gezinsgolf zijn interessant om je in te verdiepen. Andere opties zijn je ‘kasteel van bestemming’, kosmisch pentagon, partnerkruis en zielenpad.

Groeidala Tzolkin App

TZOLKIN APP *COMING SOON*

Whoop whoop, dit gaat zo fantastisch zijn en je leven vereenvoudigen! Groeidala’s Tzolkin mobiele app komt er binnenkort aan. In de app kan je zien: wat de dagenergie is, welke zonnetekens en tonen er zijn, je eigen zonneteken en toon uitrekenen, je hele geboortegolf en zielenpad zien, je combinatie energie berekenen met andere personen, contacten uit je gsm importeren … en zoveel meer. En dit alles in de 5 Tzolkin tellingen.
error: Content is protected !!