Tzolkin Spirituele Reis Augustus 2021 – Verslag

In augustus 2021 trokken we met een groep fijne mensen naar het prachtige Cussangy in Frankrijk. We verbleven in de gezellige Auberge de l’Aube, waar we konden genieten van de natuur. Deze Spirituele Reis had als thema ‘Ontdek je zielstrilling’ en organiseerden we in samenwerking met Open Heart Travel en Inti Sound vzw. 

Het was een transformerende reis voor het ontdekken van je potentieel, pad, missie en doel in dit leven. Het doel was om aan de hand van Maya-astrologie en Soundhealing het plan te ontdekken van je ziel.

Wat er zoal aan bod kwam:

• een paar uur les, met Maya astrologie, en ook integrerende NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) oefeningen. Met als focus de integratie van je missie in dit leven. Als je weet wie je bent, en wat je hier op Aarde komt doen, wordt het veel gemakkelijker om mee te surfen op de golven van je leven.

• ontspannende soundhealing met sjamaan zang en Kargyraa keelzang, om te ‘ontvangen’ en te genieten. Muziek is immers een krachtig medicijn om helemaal te ‘zijn’, en tot heerlijke ontspanning te komen, oude blokkades los te laten, en je ware essentie te voelen.

• speelse en intuïtieve dans op live muziek

• rustmomenten, een fijne wandeling

• en uiteraard lekker, gezond en vers eten

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, geniet van de sfeerbeelden hieronder 🙂

VOLG EEN WORKSHOP BIJ GROEIDALA

Tzolkin Oefendag

1/06/2024

€110

error: Hola daar, vriendelijke Tzolkin fan! 🌟 Het lijkt erop dat je een leuke tekst hebt gevonden die je graag wilt delen. En daar ben ik helemaal voor! Maar voordat je op die kopiëren/plakken-knop drukt, laten we even praten. Deze woorden zijn als kleine digitale baby's, gekoesterd, gevoed en met liefde geschreven door Sofie Laureyssens ✍️. En dan is het heel fijn om daar als blogger en auteur voor gewaardeerd te worden. Als je deze tekst wilt delen, geweldig! Maar doe het met respect - deel gewoon de link naar mijn blog. Bedankt voor je begrip en steun! 💖📝✨