fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Volzet! Astro event 2020

22 december 2019 • 10:00 - 15:00

Dit event is volzet!

ASTRO EVENT 2020

 
2020 is in aantocht… Ben je benieuwd wat 2020 voor jou specifiek in petto heeft? Kom dan zeker naar ons ASTRO event ‘Wat brengt 2020 jou?’ met live muziek op zondag 22 december 2019.
 

MET PERSOONLIJKE JAARREADING

Astro experts Cindy Pedeneau (Westerse astrologie) en Sofie Laureyssens (Maya astrologie) brengen hun verhaal over 2020 en wat te verwachten. Wat dit alles uiterst uniek maakt, is dat ze ook een persoonlijke reading zullen doen van elke deelnemer! Ze combineren hun inzichten en vertellen je wat er specifiek in 2020 op je agenda staat en dus qua energie te verwachten is.
 

LEKKERE LUNCH EN KLANKRELAXATIE

Je wordt daarnaast verwend met een lekkere veggie lunch en een prachtig Klankconcert gebracht door Carmen van Pul.
Thee, koffie en water is er aan volonté. Op het menu staat eerst een heerlijk soepje, en verder heb je keuze uit een aantal gerechten zoals een pastaschotel, rijstschotel, lasagna en quiche. De gerechten zijn vegetarisch en zo goed als mogelijk glutenvrij. Tussendoor zijn er koekjes, cake en versnaperingen.
 

PLANNING

9u30: ontvangst
10u: start met klankconcert
10u35: intro Astro 2020
11u: persoonlijke Astro deel 1
12u: pauze met hapje
12u15: persoonlijke Astro deel 2
13u15: Lunch
14u: vragenrondje
14u30- 15u: einde met klankconcert
 

INSCHRIJVEN

 
Investering in jezelf: € 90 met lunch én drank inclusief.
 
Datum astro event 2020: zondag 22 december 2019 van 10 tot 15u, Locatie NaturAnn; Molenstraat 49, Rumst. Welkom vanaf 9u30.
 
Is je interesse gewekt? Van ♥ welkom!
Schrijf je snel in via cindy.pedeneau@telenet.be want er zijn slechts 12 plaatsen! Je inschrijving is definitief vanaf het inschrijvingsgeld op onze rekening staat, en je een bevestigingsmailtje van ons ontvangen hebt. Stuur zeker bij je inschrijving ook je geboortedatum, je geboorteuur en naam doorDe uiterste datum voor inschrijving is zondag 15/12/19 zodat we tijd genoeg hebben om ieders persoonlijk astro profiel te maken. Als je inschrijft, ga je akkoord met Groeidala’s algemene voorwaarden. Na betaling is je inschrijving definitief, en is terugbetaling niet meer mogelijk. 
 
___________________________________________________
 
Dit is een samenwerking met 3 fijne dames:
 

OVER CINDY PEDENENAU

 
Cindy is de oprichtster van C-begeleiding, een begeleidingspraktijk waar bewustworden en ervaren centraal staan. Ze ziet zichzelf als eeuwige student, haar interesses zijn dusdanig ook heel breed. Ze is interieurontwerpster, orthopedagoge en liefhebster van alle wijsheid die moeder aarde en het universum ons te bieden hebben. Experiëntial teaching is dan ook haar favoriete begeleidingsmethodiek.
 
Een 15 jaar geleden raakte ze gebeten door de Westerse astrologie en ondertussen is ze vastberaden om astrologie bij ons terug op de kaart te zetten en zijn praktische kant in te zetten om ons net iets meer bewust te maken van de universele cycli.
 
 

OVER SOFIE LAUREYSSENS

 
Sofie is groei initiator, trainer en coach. Haar grote drijfveer in het leven is persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij haar coachingspraktijk Groeidala kan je terecht voor loopbaanbegeleiding, life en business coaching, spirituele ondersteuning en heling, Tzolkin readings en workshops.
 
Sinds 2008 is Sofie enorm gepassioneerd door de Mayaanse astrologie en de cyclische Tzolkin kalender. Ze heeft ondertussen tientallen Tzolkin workshops begeleid als teacher. Ze schrijft momenteel aan 2 Tzolkin boeken en begin 2019 publiceert ze een set Tzolkin inspiratiekaarten. Door de wijsheden van de Tzolkin zelf te gaan volgen en integreren, kwam ze in aanraking met haar eigen kracht.
 
Sofie Laureyssens haar doel is de eerder complexe Tzolkin intelligentie op een begrijpbare manier naar de wereld te brengen, door middel van persoonlijke readings, lezingen, workshops en boeken. Zo ontwikkelde ze in 2015 haar eigen zonnetekens om eenvoudiger en hedendaagser te werken.
 
 

OVER CARMEN VAN PUL

 
Met Walk in Balance wil Carmen mensen helpen om een evenwicht te vinden tussen een gezonde geest in een gezond lichaam.
 
Carmen werkt met een grote verscheidenheid aan instrumenten en laat de klanken mooi in elkaar vloeien. Dit alles vanuit een oeroude en tegelijkertijd vernieuwde sjamanistische wijsheid.
 

Details

Datum:
22 december 2019
Tijd:
10:00 - 15:00
Event Categories:
,

Locatie

Naturann
Molenstraat 49
Rumst, 2840 Belgium
+ Google Map

Other

Inclusief
Water/thee/koffie, Lunch
Voor elke deelnemer
Persoonlijke jaarreading