Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Healy online kennismaking: gezondheid met een kwantum touch

februari 9 • 19:30 - 21:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 17 februari 2021 at 19:30

Gratis
Groeidala_healy_640px_met_bandjes

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Wil jij je gezondheid graag stimuleren op een vernieuwde, kwantum én gezonde manier?
Dan is Healy frequentietherapie vast iets voor jou.
In het kort is Healy een draagbaar medisch toestel dat frequenties uitstuurt met als doel jouw bio-energetische veld te harmoniseren. Healy is ontwikkeld in Duitsland en is nog maar 2 jaar op de markt. De technologie die gebruikt wordt is gebaseerd op de theorieën van Nicolas Teslov. Ik geloof dat dit een revolutie betekent in de manier hoe we zullen omgaan met gezondheid in de toekomst.
Healy werkt niet alleen op het bio-energetische veld van je organen en meridianen, maar neemt ook je ruimere energetische systeem mee zoals je aura en verder. Het vergelijkt jouw huidige frequenties met jouw ideale frequenties; dat wil zeggen als je volledig in optimale fysieke en geestelijke gezondheid zijn. Healy stuurt vervolgens frequenties uit naar jouw energieveld, om je systeem te stimuleren de ideale frequenties aan te nemen, en zo je bio-energetische veld in harmonie te brengen. On the spot krijgt Healy feedback van jouw informatieveld, en past de frequenties en timing aan waar nodig.
Op 9 februari om 19u30, kan je deze gratis zoomsessie bijwonen. Ik geef dan meer informatie over Healy, en waarvoor je Healy allemaal kan inzetten. Ik zal ook meer info geven over de spectaculaire promoactie die nu loopt in de maand februari.
Je kan alvast wat meer info lezen over Healy op mijn website: https://groeidala.be/product/healy-frequentietherapie/ Een Healy bestellen kan je via: https://www.healy.shop/en/partner/… (de promo wordt automatisch verrekend. Tip: ga minstens voor een Holistic Health want die komt nu aan de prijs van een Healy Gold.)
Van harte welkom! Na je inschrijving ontvang je de zoomlink met het paswoord.
Heel graag tot dan,
Sofie

Gegevens

Datum:
februari 9
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis