fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Volzet! Interactieve kennismaking met de Tzolkin Maya kalender

oktober 8 • 14:00 - 18:00

groeidala-tzolkin-workshop-interactieve-kennismaking_320px

Jouw zielenkracht volgens de Maya synchroniciteitskalender: interactieve kennismaking!

Ben je op zoek naar de betekenis van jouw leven? Wil je graag meer flow ervaren in je leven en zicht krijgen op je levensdoel? Heb je soms van die momenten dat je je afvraagt waarom iets je overkomt, en wat in hemelsnaam de achterliggende bedoeling zou kunnen zijn? Verlang je ernaar beter begrijpen waarom sommige voorvallen zich blijven herhalen in je leven?

De Tzolkin Maya kalender is een onvoorstelbaar prachtige tool om de uitdagingen van je leven te begrijpen en te kaderen in het kosmische plan. De Tzolkin geeft duidelijke aanwijzingen aan ‘wat’ je ‘wanneer’ kan werken. Het is een interessante bril om naar de jezelf en de gebeurtenissen in je leven te kijken. Meer bewustzijn en liefdevol begrip ontwikkelen, naar jezelf en anderen toe, is onvermijdelijk!

Ben je ook benieuwd naar wat deze heilige kalender over jouw leven kan onthullen? Na een algemene introductie omtrent de Tzolkin zal Sofie een korte reading geven omtrent de innerlijke zielenkracht en de blauwdruk van het pad van elk van de deelnemers. Je gaat naar huis met jouw persoonlijke ‘missiemantra’, zodat je een basis hebt waarop je kan terugvallen in je dagelijks leven. In die zin wordt de teaching concreet gemaakt, en staat je eigen praktische toepassing centraal.

Bereid je voor op de ontdekking van een life changing sleutel die je in lijn brengt met jouw zielenplan!

Praktische Informatie

Tijd: 14u – 18u
Locatie: Bliss in Existence, Hekstraat 42, 1540 Herne
Investering in jezelf: € 60

Over Sofie

Sofie is groei initiator en coach in (trans)persoonlijke ontwikkeling. Bij haar coachingspraktijk Groeidala (www.groeidala.be) kan je terecht voor persoonlijke begeleiding, life en business coaching, spirituele ondersteuning en heling, Tzolkin readings en workshops.

Sofie volgde een veelzijdig traject bij het Arcturus International Training Institute in Kessel tot o.a. Master in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Coach in Transpersoonlijke ontwikkeling. NLP is een bron van tools om effectief te communiceren met jezelf en anderen, om problemen en beperkingen te overstijgen, gerichte doelen te stellen, meer keuzemogelijkheden te zien, hulpbronnen te ontdekken, en vervolgens concrete stappen te zetten op je pad. Het maakt je wakker en bewust, en brengt je naar je gevoel, je intuïtie, innerlijk evenwicht en de wijsheid van je hart.

Naast NLP en persoonlijke groei/ontwikkeling in het algemeen, is Sofie sinds 2008 enorm gepassioneerd door de Mayaanse astrologie en de cyclische Tzolkin kalender. Haar doel is deze eerder complexe intelligentie op een begrijpbare manier naar de wereld te brengen, door middel van persoonlijke readings, lezingen, workshops en boeken. Zo ontwikkelde ze in 2015 haar eigen zonnetekens om eenvoudiger en hedendaagser te werken. Momenteel schrijft ze enthousiast verder aan twee Tzolkin boeken.

De wijsheden die ze heeft opgedaan wilt Sofie graag uitdragen aan anderen. Dit opdat anderen belemmerende patronen kunnen achterlaten, zich bewust mogen worden van hun ware potentieel en wie ze werkelijk zijn. Als bestemming wenst ze allen een gelukkig, liefdevol, vrij en betekenisvol leven, met een warm hart voor zichzelf en anderen.

Inschrijven via mail naar info@kathleennijs.be met vermelding van jouw geboortedatum. Je plaats is pas gegarandeerd na formele inschrijving, bevestigingsmail en betaling.

Er zijn slechts 15 plaatsen, wil je erbij zijn reserveer dan snel je plaatsje.

Details

Datum:
oktober 8
Tijd:
14:00 - 18:00
Event Categories:
,

Locatie

Bliss in Existence
Hekstraat 42
Herne, 1540 Belgium
+ Google Map
Phone:
0472 86 94 36
Website:
http://kathleennijs.be