fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jouw zielskracht volgens de Maya synchroniciteitskalender

16 december 2019 • 19:00 - 21:30

“The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.” – Mark Twain

Jouw zielskracht volgens de Maya synchroniciteitskalender

Ben je op zoek naar de betekenis van jouw leven? Wil je graag meer flow ervaren in je leven? Wil je zicht krijgen op je missie en levensdoel? Heb je soms van die momenten dat je je afvraagt waarom iets je overkomt, en wat in hemelsnaam de achterliggende bedoeling zou kunnen zijn? Verlang je ernaar te begrijpen waarom sommige voorvallen zich blijven herhalen in je leven?

De Tzolkin Maya kalender is een onvoorstelbaar prachtige tool om de uitdagingen van je leven te begrijpen en ze te kaderen in het kosmische plan. De Tzolkin geeft duidelijke aanwijzingen aan ‘wat’ je ‘wanneer’ kan werken. Bijvoorbeeld op sommige momenten van je leven is het belangrijk te vernieuwen en oude zaken los te laten. Op andere momenten is het dan weer extra belangrijk goed voor je lichaam te zorgen. En soms is het tijd om goed en duidelijk te communiceren. Al deze sleutels worden je aangereikt door deze synchroniciteitskalender. De Tzolkin is bijgevolg een enorm interessante bril om naar de jezelf, de gebeurtenissen in je leven en op de werkvloer te kijken. Meer bewustzijn en liefdevol begrip ontwikkelen, naar jezelf én naar anderen toe, is onvermijdelijk! Bereid je voor op de ontdekking van een life changing sleutel die je in lijn brengt met jouw zielenplan!

Ben je ook benieuwd naar wat deze heilige kalender over jouw leven kan onthullen? Kom dan zeker naar deze astro inspiratieavond. Na een algemene introductie omtrent de Tzolkin zal Sofie een korte reading geven over de periode energie en ook omtrent de innerlijke zielskracht, missie, het levensthema en het levensdoel van drie van de deelnemers.
 

Door: Sofie Laureyssens

Sofie is groei-initiator en trainer. Bij haar coachingspraktijk Groeidala (www.groeidala.be) kan je terecht voor life en business coaching, loopbaanbegeleiding, spirituele ondersteuning, Tzolkin readings en workshops. Sofie is gespecialiseerd in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Maya astrologie, Vedische numerologie, systemisch werk en ‘The One Method’. In haar begeleiding is er één rode draad, namelijk jou te ondersteunen om je te (her)verbinden met je ‘ware zelf’, wie jij werkelijk bent op een dieper niveau.
 

Praktisch

Deze inspiratiesessie maakt deel uit van de kalender met inspiratiesessies van Crew of Inspiration.
Crew of inspiration is een team van tientallen vakmensen die inspirerende en toegankelijke avondsessies geven rond gezondheid, creativiteit, natuur en zingeving. Deze inspiratiesessies stimuleren je veerkracht, zelfleiderschap en bieden je het ultieme middel om levenslang te groeien. Meer info op http://farmofinspiration.be/events/crew-of-inspiration-2019-2020/ Met een tienbeurtenkaart op zak stel je een persoonlijk programma van inspiratiesessies samen.
Inschrijven en je tienbeurtenkaart bestellen doe je via het formulier onderaan de webpagina: http://www.farmofinspiration.be/events/jouw-zielskracht-volgens-de-maya-synchroniciteitskalender-interactieve-kennismaking/
 
Je kan ook deelnemen aan deze Tzolkin inspiratiesessie via een inspiratieshot: http://www.farmofinspiration.be/events/inspiratieshot-onder-uw-kont/ Geef bij je inschrijving op dat je de Tzolkin inspiratiesessie op 16/12/19 wilt volgen. De prijs is dan 40 euro. Uitzonderlijk in september kan je dit inspiratieshot aankopen aan 35 euro (incl. BTW).

Plaatsen zijn beperkt to 20 deelnemers om de kwaliteit van deze sessie te garanderen. Op voorhand inschrijven is noodzakelijk.

Van harte welkom!

Locatie

Farm of Inspiration
Beekstraat 81
Lier, Antwerp 2500 Belgium
+ Google Map