fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Loopbaan – Speeddating – Vind de coach en job die bij je past!

september 15 • 13:00 - 14:00

Free
groeidala-spirituele-loopbaanbegeleiding-vrouw-computer-320

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.

Vind de coach en de job die bij je past!

3000 loopbaancoaches in Vlaanderen – hoe vind je je weg en welke coach past bij jou? Wil je een standaard procedure of een traject op maat volgen? En kom je in aanmerking om met loopbaancheques* (VDAB) aan de slag te gaan?

Bij ons in de groepspraktijk Wommelgem zijn er vier officiële loopbaanbegeleiders die durven afwijken van platgetreden paden om zo inzichten én tools mee te geven!

Bij ons in de groepspraktijk Wommelgem zijn er vier officiële loopbaanbegeleiders die durven afwijken van platgetreden paden om zo inzichten én tools mee te geven!

We nodigen je uit om kennis te maken met ons en met onze manier van werken. Bovendien geven we all de informatie die je nodig hebt om met de voordelige loopbaancheques* aan de slag te gaan. Kom de mogelijkheden ontdekken. Wij leren jou graag kennen tijdens een speeddate. Dit event kadert binnen het gratis inspiratiefestival op de Farm of Inspiration.

♥ Marijke Fonteyn – stichter van de WonderWijven vzw.
Bij haar kan je terecht voor bezielde gesprekken wanneer je in een impasse zit of wanneer je op weg bent naar (zelf)ondernemerschap maar even niet meer weet waar eerst te beginnen. Ze coacht je naar wat voor jou bestemd is én geeft daarbij ook heel concrete tips, sleutels tot haar netwerk van oprechte collega’s en ondersteuners en doelgerichte actieplannen. Een bijzondere match van coaching, een spirituele insteek én hands-on ondernemerschap.

♥ Ina Wermelskirchen – Motio-Personal Coaching
Blokkades oplossen – succes creëren – topprestaties behalen
Als loopbaancoach helpt Ina mensen opnieuw beweging te brengen in hun carrière en blokkades en stress om te zetten in veerkracht en zelfzekerheid. Haar coaching is resultaat- en doelgericht en makkelijk toepasbaar in de praktijk. Coaching is maatwerk: terwijl de ene baat heeft bij een langdurig traject, volstaat het voor de andere een bepaald inzicht in zijn of haar eigen persoonlijkheid of gedrag te krijgen. Bij Ina krijgen cliënten krijgen dan ook de nodige ruimte om hun eigen proces te volgen. Als gecertificeerde Wingwave coach mag Ina ook EMDR in het coaching proces gebruiken.

♥ Els Peeters – Elsewise
Zijn er spreekwoordelijke bergen op jouw pad? Zit je in een diep dal? Weet je niet welk pad te volgen? Zie je door het bos de bomen niet meer?
Samen gaan we op avontuur en kijken we wat er zich in die dalen en wildernissen bevindt en zoeken we het pad dat bij jou past.
Ik geloof sterk dat alles wat nodig is reeds in jou zit. Mijn achtergrond als coach en integratief psychotherapeut zorgt voor een uitgebreide rugzak aan tools voor onze tocht samen.

♥ Sofie Laureyssens – Groeidala
Heb je het gevoel dat je niet je volle potentieel benut in je carrière? Loop je op je werk tegen blokkades aan? In Groeidala’s begeleiding is er één rode draad, namelijk ‘jou ondersteunen om je te (her)verbinden met je ‘ware zelf’… wie jij werkelijk bent op een dieper niveau’. Samen bekijken we waar jouw talenten en passie liggen en wat jouw missie is, evenals wat jou momenteel nog tegenhoudt. Sofie heeft zich verdiept in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Maya astrologie, Vedische numerologie, systemisch werk en energetische ondersteuning en zet deze tools in afhankelijk van jouw loopbaanvraag. Kortom, als je op zoek bent naar spirituele loopbaanbegeleiding, dan ben je bij Groeidala aan het juiste adres.

* Marijke, Ina, Els en Sofie zijn officieel loopbaanbegeleider, dus je kunt terecht met loopbaancheques:
Via loopbaancheques van de VDAB kunnen werknemers, zelfstandigen en ambtenaars genieten van maximum 8 uur coaching aan € 80. Dit is erg voordelig, want de reële waarde van dit traject bedraagt € 1100.

Els in onderaanneming bij Loopbaanboost, Marijke in onderaanneming bij Happy Coach, Ina in onderaanneming bij Acerta en Sofie in onderaanneming bij Arcturus nv – erkende loopbaancentrums bij de VDAB.

enneuh: voor alle WonderWijven met sleutelhanger (www.letscreatemagic.be) voorzien we een surpluske!

Graag op voorhand inschrijven door een (gratis) ticket ‘te bestellen’.

Details

Datum:
september 15
Tijd:
13:00 - 14:00
Investering in jezelf:
Free
Event Category:

Locatie

Farm of Inspiration
Beekstraat 81
Lier, Antwerp 2500 Belgium
+ Google Map