Healy Frequentietherapie

Healy frequentietherapie is een wonderlijk toestel
om jouw gezondheid op alle niveaus te verbeteren!

Wil jij je gezondheid graag stimuleren op een vernieuwde, kwantum én gezonde manier? Voel je dat je energetisch systeem wat ondersteuning kan gebruiken? Wil je graag je natuurlijke immuniteit versterken? Zijn er bepaalde kwaaltjes waar je vanaf wilt geraken? Dan is Healy frequentietherapie vast iets voor jou. 

Healy frequentietherapie helpt jouw bio-energetische veld te harmoniseren

 

In het kort: Healy is een klein draagbaar medisch toestel dat frequenties uitstuurt met als doel jouw bio-energetische veld te harmoniseren. Deze technologie kan wel eens een revolutie betekenen in de manier hoe we zullen omgaan met gezondheid in de toekomst. Healy frequentietherapie is nog maar sinds 2019 op de markt, maar aan de ontwikkeling ervan gaat tientallen jaren onderzoek aan vooraf.

Healy frequentietherapie aan trui

Kwantumtechnologie die frequenties stuurt naar jouw morfogenetisch veld

 

Bijzonder is dat Healy een kwantumsensor heeft, welke intuned op jouw unieke informatieveld. Het toestel stuurt vervolgens frequenties uit, specifiek afgestemd op wat jij nodig hebt, op dat moment.

 

Healy is een klasse IIA medische apparaat

 

Healy is een medisch hulpmiddel dat ontwikkeld is en geproduceerd wordt in Duitsland. Het is een Klasse IIa medisch apparaat dat voldoet aan alle vereiste Europese kwaliteits- en veiligheidsregelgeving.

Healy frequentietherapie wordt ingezet voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

Alle andere toepassingen (zie verder) van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan nog niet voldoende wetenschappelijk is aangetoond, en zijn dus experimenteel.

Healy werkt niet alleen op het bio-energetische veld van je organen en meridianen, maar neemt ook je ruimere energetische systeem mee zoals je aura en verder. Het vergelijkt jouw huidige frequenties met jouw ideale frequenties; dat wil zeggen als je volledig in optimale fysieke en geestelijke gezondheid bent.

 

Door de kwantumsensor in de Healy is een behandeling nooit hetzelfde

 

Healy stuurt vervolgens frequenties uit naar jouw energieveld, om je systeem te stimuleren de ideale frequenties aan te nemen, en zo je bio-energetische veld in harmonie te brengen. On the spot krijgt Healy feedback van jouw informatieveld, en past de frequenties en timing aan waar nodig. In die zin is een behandeling nooit hetzelfde, en steeds gefinetuned naar de huidige gebruiker, op dat moment. Dat is het grote voordeel van Healy’s kwantumsensor.

De Healy wearable is gemaakt met Time Waver technologie en is de spin-off voor thuisgebruik. Het is gebaseerd op de kwantumtheorieën van Nicolas Teslov, en werd ontwikkeld door Marcus Schmieke.

 

Healy frequentietherapie is Gebaseerd op tientallen jaren onderzoek

 

Frequentietoepassingen in het algemeen zijn gedurende tientallen jaren van onderzoek verfijnt door verschillende behandelaars en wetenschappers. Prof. Robert O. Becker had daarbij bijvoorbeeld als belangrijkste onderzoeksgebied de regeneratie van organen en orgaansystemen door het gebruiken van de lichaamseigen bio-elektromagnetische fenomenen.  Nog een belangrijke onderzoeker was Prof. Bjorn Nordenstrom. Hij beschreef een bio-elektrisch circuit in het lichaam, vergelijkbaar met bloed- of lymfecirculatie.

Healy frequentietherapie celwaarden spanningsmembraam

De elektrische spanning van je celmembraan wordt positief beïnvloed door Healy frequentietherapie

 

Erg belangrijk in het kader van gezondheid is de elektrische lading van de cellen. Een gezonde cel heeft daarbij een lading van -70 mV, in tegenstelling tot een tumorcel -15mV en een dode cel 0 mV. Indien de spanning laag is, kan de cel niet communiceren met zijn omgeving, wat op termijn nefast is.

Healy frequentietherapie zorgt dat de elektrische spanning van je celmembraan positief beïnvloed wordt.

Alle Healy programma’s werken met frequenties, en het grootste deel van de programma’s werkt daarbovenop met microstroom. Bij microcurrent-therapie wordt letterlijk lichte stroom gegeven (via polsbandjes, oorclips of plakkers) aan je lichaam en dit werkt in op fysiek niveau.

healy frequentietherapie polsbandjes
Healy frequentietherapie lokale plakkers © Groeidala
Healy frequentietherapie acute programma's via oorclips

Via apps op jouw Smartphone

 

Healy frequentietherapie werkt via Healy apps welke je in no-time installeert op je Smartphone. Geen extra apparaten of computers, gewoon handig altijd mee op zak.

De ‘Healy app’ is de standaard app voor alle Healy versies (ook wel de roze app genoemd). De roze Healy app bevat alle microstroom programma’s. Voor de Healy Resonance, met zijn analysefunctie, heb je ook de blauwe ‘healy analyse’ app nodig (zie verder). Alle Healy apps zijn gemakkelijk en gratis te downloaden via AppStore of Google Play.

De meest geavanceerde versie van Healy, de Healy Resonance, heeft 24 programma groepen en meer dan 135 programma’s.

 

Technische vereisten van je smartphone

Om Healy frequentietherapie goed te kunnen gebruiken heb je een smartphone nodig die zeker aan de volgende eisen voldoet:

 

 • Voldoende vrij geheugen (minstens 1 GB)
 • Apple: iOS versie 9.0 of hoger
 • Android: versie 4.4 of hoger
 • Bluetooth versie 4.0 of hoger
Groeidala healy frequentietherapie immuunsysteem versterken natuurlijke wijze
Healy frequentietherapie membraan celspanning en informatieveld

Healy frequentietherapie heeft voordelen voor je gezondheid en energie

 

De microstroom van de Healy programma’s heeft voordelen voor de ATP-productie (stofwisselingsproces waardoor je energie krijgt), eiwitsynthese en de toename van het spanning potentieel over het celmembraan.

Wat dan vervolgens weer een gunstig effect kan hebben op de hoogte van de pH waarde van je lichaam, dat meer alkalisch wordt. De meeste virussen en alle fysiologische processen in het lichaam zijn pH-gevoelig zijn. Chronische ziekten gaan gepaard met spanningsverlies, lagere pH-waarden (zure omstandigheden) en lage O2- en CO2-waarden. Alkalische weefsels bevatten meer zuurstof.

Er zijn ook programma’s (vooral bij de Resonance) die enkel werken met resonanties; intenties, verklaringen en affirmaties. Deze werken rechtstreeks positief in op je bio-energetisch veld (BEF).

Verschillende versies, prijzen en mogelijkheden

Er zijn verschillende versies van de Healy frequentietherapie. De prijs varieert van 504,57 € tot 5.044,49 € inc btw. Check Healy’s website voor mogelijke prijsupdates. Een volledig overzicht van alle programma’s per Healy versie staat verder hieronder op de pagina in de uitklapvelden. Alle Healy frequentietherapie programma’s zijn erop gericht jouw bio-energetische veld te harmoniseren.

Ten eerste, kan je beginnen met de basisversie Healy Gold. Deze heeft een prachtige samenstelling van programma’s voor ontgifting, pijn, welzijn, balans, energie en ontspanning. Deze Gold programma’s van ontwikkelaar Nuno Nina zijn de ideale frequentieprogramma’s om mee te beginnen. Maar ze zijn ook een echte aanrader om te blijven gebruiken op dagelijkse basis. Dit omdat ze zo’n heilzame frequenties bevatten.

Ten tweede, bij de Healy Holistic Health krijg je nog extra programma’s die ongetwijfeld de moeite waard zijn. Zo zijn er in de pijn/psyche programmagroep enkele lokale en systemische pijnprogramma’s. Evenals een programma voor depressie en migraine. Verder zijn echte toppers hier de bio-energetische balans programmagroep 1 en 2. Deze bevatten immers programma’s die je bio-energetisch veld ondersteunen bij verkoudheid, lage immuniteit en infecties. Deze groep bevat daarenboven programma’s gericht op intoleranties, schildklier, gifstoffen, beweeglijkheid, ingewanden, etc. In de Healy Holistic Health zitten ook nog de programmagroepen meridianen 1 en 2, mentaal evenwicht, slaap en huid.

Ten derde, de Healy Holistic Health Plus bevat nog meer programma’s. Denk hierbij aan de programma groepen leren, fitness, beauty, chakra’s en bescherming. Ook interessant, zeker in de huidige tijden, is de programma groep ‘beroep’ met daarin ook een specifieke focus op stress,  vermoeidheid en uitputting. Hierbij kan je een volledig overzicht vinden in pdf van alle Healy programma’s uit de roze app- 642 KB).

De Healy Resonance heeft een analysefunctie

 

Ten vierde is er de Healy Resonance. Dit is de meest geavanceerde versie is en deze is helemaal geweldig. Je kan iemands unieke frequentie inlezen via de Healy kwantumsensor en een tweede app, de Healy Analyse app (ook wel de blauwe app genoemd). Heel bijzonder is dat de Healy Resonance zelf voorstelt welke programma’s het meest aangewezen zijn voor deze unieke persoon. In de Healy Resonance zitten daarenboven heel wat extra’s zoals digitale homeopathie, Bach bloesems, kristal elixirs en Schuessler zouten.

Regelmatig worden er door Healy World nog gratis extra programma’s toegevoegd. Zoals in april 2021 de digitale voedingsmengels, welke de energiefrequenties bevatten van een aantal vitamines, mineralen en enzymen.

Je kan vervolgens na de resonantie analyse in de blauwe app kiezen of je de aanbevolen resonanties:

 1. vibrerend uitstuurt via de Healy blauwe app naar je bio-energetische veld vanop afstand, waarbij je zelf kan instellen hoe lang je precies wilt uitstralen;
 2. of je kan een voorgesteld lokaal microstroom programma draaien, met de polsbandjes, plakkers of oorclips, vanuit de roze app;
 3. in het geval van de Bachbloesems of de Schuessler zouten kan je aanvullend de fysieke producten zelf bestellen en vervolgens fysiek innemen.

Bij de Healy Resonance ben je ook niet meer gebonden aan locatie. Eens je de frequentie van een persoon of gebouw, dier, auto, ect éénmaal hebt ingelezen, heb je deze unieke frequentie opgeslagen. En dan kan je hier ten alle tijden frequenties naartoe vibreren in het kwantumveld, waar ook ter wereld.

 

Momenteel is er een Healy actie, dat je bij aankoop (van minstens een Healy Holistic Health Edition), er gratis …

 • een Healy Watch bij krijgt;
 • evenals een 3 maanden abonnement voor de Healy Watch connector.

Overzicht van de programma’s per Healy versie

Hieronder vind je een overzicht van de programma’s per Healy versie (update aug 2021). Het is zo dat een ‘volgende’ versie steeds alle programma’s bevat van de ‘vorige’ versie. Zo bevat de Healy Holistic Health bijvoorbeeld alle programma’s van de Healy Gold, én meer.

De namen van de Healy programma’s veranderen soms. Voor de actuele benamingen raadpleeg Healy’s website.

Niet te vergeten: Alle Healy programma’s zijn gericht op het harmoniseren van je bio-energetische veld. De Healy is niet ontworpen voor het genezen, behandelen, verzachten, diagnosticeren of voorkomen van aandoeningen.

De programma's van de Healy Gold Edition

7 Goudcyclus:
 • Puur (detox)
 • Zorg
 • Balans (fysieke balans)
 • Zijn (mentaal-emotionele balans)
 • Energie
 • Ontspannen
 • Loslaten (pijn)
1 Pijn/Psyche:
 • Chronische pijn
2 Bio-energetische ondersteuning:
 • Bio- energetische boost (immuunsysteem)
 • Coherence
Heal Advisor Search module 

-> deze module wordt in de tweede week na je aankoop toegevoegd

Je kan via de Heal Advisor Search module (extra app) opzoeken welke programma’s aanbevolen worden bij welke kwaaltjes. 

Geen verbonden abonnementen

De programma's van de Healy Holistic Edition

7 Goudcyclus:
 • Puur (detox)
 • Zorg
 • Balans (fysieke balans)
 • Zijn (mentaal-emotionele balans)
 • Energie
 • Ontspannen
 • Loslaten (pijn)
1 Pijn/Psyche:
 • Chronische pijn
2 Bio-energetische ondersteuning:
 • Bio- energetische boost (immuunsysteem)
 • Coherence
8 Mentaal evenwicht:
 • Innerlijke kracht syst.
 • Emotioneel welzijn
 • Goed voelen syst.
 • Tevredenheid syst.
 • Tevredenheid acuut
 • Innerlijke verbondenheid
 • Welzijn geest
 • Mentaal evenwicht acuut
10 Meridianen 1:
 • Allergiemeridiaan
 • Bindweefsel
 • Blaas
 • Dikke darm
 • Dunne darm
 • Vetdegeneratie
 • Galblaas
 • Gewrichten
 • Huid
 • Hart
10 Meridianen 2:
 • Hormoonhuishouding
 • Bloedsomloop
 • Lever
 • Longen
 • Lymfesysteem
 • Maag
 • Milt-alvleesklier
 • Zenuwmeridiaan
 • Nieren
Heal Advisor Search module 

-> deze module wordt in de tweede week na je aankoop toegevoegd

Je kan via de Heal Advisor Search module (extra app) opzoeken welke programma’s aanbevolen worden bij welke kwaaltjes. 

Verbonden abonnementen bundel (waarvan de eerste 3 maanden gratis – en later aan tot -40%):
12 Bio-energetische balans 1:
 • Immuunsysteem
 • Verkoudheid
 • Allergie
 • Ogen
 • Hormonen
 • Ingewanden
 • Zenuwen
 • Beweeglijkheid
 • Bloedsomloop
 • Potentie
 • Menopauze
 • Menstruatie lokaal
12 Bio-energetische balans 2:
 • Gastro-intestinaal
 • Infecties
 • Amandelen
 • Leverfunctie
 • Intolerantie
 • Gifstoffen
 • Hoofd
 • Prostaat
 • Longfunctie
 • Schildklier
 • Gewrichten en botten
 • Ischias lokaal
8 Fitness:
 • Gewicht
 • Spieren
 • Bloedsomloop
 • Prestatie
 • Kracht
 • Uithoudingsvermogen
 • Herstel
 • Diepe ontspanning

   De programma's van de Healy Aura Edition

   7 Goudcyclus:
   • Puur (detox)
   • Zorg
   • Balans (fysieke balans)
   • Zijn (mentaal-emotionele balans)
   • Energie
   • Ontspannen
   • Loslaten (pijn)
   1 Pijn/Psyche:
   • Chronische pijn
   2 Bio-energetische ondersteuning:
   • Bio- energetische boost (immuunsysteem)
   • Coherence
   8 Mentaal evenwicht:
   • Innerlijke kracht syst.
   • Emotioneel welzijn
   • Goed voelen syst.
   • Tevredenheid syst.
   • Tevredenheid acuut
   • Innerlijke verbondenheid
   • Welzijn geest
   • Mentaal evenwicht acuut
   10 Meridianen 1:
   • Allergiemeridiaan
   • Bindweefsel
   • Blaas
   • Dikke darm
   • Dunne darm
   • Vetdegeneratie
   • Galblaas
   • Gewrichten
   • Huid
   • Hart
   10 Meridianen 2:
   • Hormoonhuishouding
   • Bloedsomloop
   • Lever
   • Longen
   • Lymfesysteem
   • Maag
   • Milt-alvleesklier
   • Zenuwmeridiaan
   • Nieren
   Heal Advisor Search module 

   -> deze module wordt in de tweede week na je aankoop toegevoegd

   Je kan via de Heal Advisor Search module (extra app) opzoeken welke programma’s aanbevolen worden bij welke kwaaltjes. 

   Heal Advisor Analyse Aura module 
   Verbonden abonnementen bundel (waarvan de eerste 3 maanden gratis – en later aan tot -40%):
   12 Bio-energetische balans 1:
   • Immuunsysteem
   • Verkoudheid
   • Allergie
   • Ogen
   • Hormonen
   • Ingewanden
   • Zenuwen
   • Beweeglijkheid
   • Bloedsomloop
   • Potentie
   • Menopauze
   • Menstruatie lokaal
   12 Bio-energetische balans 2:
   • Gastro-intestinaal
   • Infecties
   • Amandelen
   • Leverfunctie
   • Intolerantie
   • Gifstoffen
   • Hoofd
   • Prostaat
   • Longfunctie
   • Schildklier
   • Gewrichten en botten
   • Ischias lokaal
   8 Fitness:
   • Gewicht
   • Spieren
   • Bloedsomloop
   • Prestatie
   • Kracht
   • Uithoudingsvermogen
   • Herstel
   • Diepe ontspanning
   8 Pijn/psyche programma’s:
   • (Chronische pijn) – reeds inclusief sowieso
   • Chronische rugpijn
   • Tand-kaak lokaal
   • Gewrichten lokaal
   • Migraine
   • Slapeloosheid
   • Depressie
   • Angsten
   4 Slaap:
   • Slaap syst.
   • Bedrust
   • Evenwichtig slaapritme
   • Prima doorbloeding

     

    De programma's van de Healy Resonance

    Alle 135 programma’s van de Holistic Health Plus en
    7 Beroep:
    • Activering
    • Positieve gedachten
    • Balancering zenuwen
    • Vermoeidheid
    • Uitputting syst.
    • Uitputting acuut
    • Extreme stress
    6 Beauty:
    • Innerlijke schoonheid
    • Huid
    • Haren
    • Veroudering
    • Nagels
    • Huidelasticiteit
    7 Chakra:
    • Kruinchakra
    • Derde oog-chakra
    • Keelchakra
    • Hartchakra
    • Navelchakra
    • Sacraal chakra
    • Wortelchakra
    8 Bescherming:
    • Alg. bescherming
    • Electrosmog
    • Cel
    • Mentaal
    • Slapen
    • Geopathie
    • Subtiel
    • Planeten

     

    Resonance module:
    • 72 Digitale voeding
    • 39 Bachbloesems
    • 42 homeopatische middelen
    • 76 aminozuren
    • 68 australische bush flowers
    • 48 Alaska edelelsteen elexirs
    • 64 I Ching
    • 26 Schuessler zouten
    • Programma’s per groep: leren, bescherming, bio-energetische balans 1, bio-energetische balans 2, chakra’s, fitness, huid, job, mentale balans, meridianen 1, meridianen 2, pijn/ psyche, schoonheid, slaap
    • alle Healy programma’s per hoofdgroep
    Analyse toepassing
    Aura module

    De programma's van de Healy Professional Edition

    Alle 135 programma’s van de Holistic Health Plus en
    Resonance module:
    • 72 Digitale voeding
    • 39 Bachbloesems
    • 42 homeopatische middelen
    • 76 aminozuren
    • 68 australische bush flowers
    • 48 Alaska edelelsteen elexirs
    • 64 I Ching
    • 26 Schuessler zouten
    • Programma’s per groep: leren, bescherming, bio-energetische balans 1, bio-energetische balans 2, chakra’s, fitness, huid, job, mentale balans, meridianen 1, meridianen 2, pijn/ psyche, schoonheid, slaap
    • alle Healy programma’s per hoofdgroep
    Analyse toepassing
    Aura module
    Groeidala_Healy_frequentietherapie_overzicht_edities_aug2021

    Healy is in de zomer van 2021 verandert van businessmodel

     

    Healy is in de zomer van 2021 overgestapt naar een nieuw business model, deels op abonnementswijze. De instapkost is langer, maar je betaalt voor bepaalde programma’s wel een maandelijks bedrag.

    Had je reeds een Healy gekocht voor de zomer van 2021? Dan is het upgraden van je huidige Healy-editie niet langer mogelijk (bv van een Healy Gold naar een Healy Holistic Health of van een Healy Holistic Health Plus naar een Healy Resonance). Om technische redenen, kunnen alleen Healy-versies die onder het nieuwe bedrijfsmodel zijn gekocht, worden geüpgraded naar een hogere Healy versie.

    Reeds aangekochte Healy edities blijven uiteraard levenslang beschikbaar en zonder maandelijkse kost. Alle bestaande Healy’s worden ook regelmatig gratis geüpdatet qua software en programma’s. Dit blijft ook zo in de toekomst, het is dus niet zo dat je ineens over een verouderd model zou beschikken. Healy geeft zelfs regelmatig extra programma’s zo blijkt. 

    Bekijk het Healy ‘kennismakingswebinar: gezondheid met een kwantumtouch’

     

    Sofie Laureyssens geeft in dit webinar meer informatie over Healy, waarvoor je Healy frequentietherapie allemaal kan inzetten, en wat de voordelen zijn.

    Sofie legt ook in detail uit wat de mogelijkheden zijn van de roze app met de 134 microstroom programma’s. Waarbij ze alle programma’s eveneens kort toelicht. Ook de mogelijkheden van de blauwe app met de analyse functie, aura analyse, en extra programma’s zoals de digitale homeopathie, Bachbloesems en de Schüssler zouten bespreekt ze. Bovendien laat Sofie een demo zien van beide apps, en zelfs hoe je eigen frequenties kan toevoegen via de aura analyse van de blauwe app.

    Een ideale video als je Healy wilt leren kennen. Maar ook als je een Healy hebt gekocht, en graag snel van start wilt gaan met wat tips and tricks.

    ERVAAR HEALY ZELF

    Healy frequentietherapie demo zetel app en polsbandjes © Groeidala

    Boek een sessie ‘Healy microstroom therapie’

    Ervaar zelf wat Healy frequentietherapie voor jou kan betekenen*! Sofie Laureyssens zet het sowieso graag voor jou in, zonder meerkost, als extra gezondheidbevorderende tool bij een coachingsessie of astro reading. Maar je kan ook een specifieke Healy frequentietherapiesessie boeken.

    Als je een Healy microstroom therapie sessie bij Sofie boekt, kies je één specifieke lichamelijke, mentale, of energetische klacht waar je op wilt focussen. Sofie analyseert wat voor jou de beste programma’s zijn. Je ontvangt ter plekke 1 of 2 Healy frequentiebehandelingen met microstroom (afhankelijk van wat nodig en gewenst is).

    De microstroom is nauwelijks voelbaar. De elektrische stroom is gelijkaardig aan de lichaamseigen stroom die gebruikt wordt voor de communicatie tussen je cellen. De microstroom wordt toegediend via polsbandjes, oorelektrodes, of via lokale plakkers.

    Tijdens de sessie ontvang je aanvullend een energetische coaching, healing en/of meditatie in de dodecaëder (bij droog weer) om jouw intentie kracht bij te zetten.

    Prijs 60 euro per uur

    Groeidala healy frequentietherapie resonance afstand huren

    Boek 1 week ‘Healy frequentietherapie op afstand’

    We plannen een korte Zoom-call om jouw intenties toe te lichten, en je unieke frequentie te registeren (als dat nog niet gebeurd is bij een life sessie). Je licht toe op welke lichamelijke, mentale, of energetische klachten je wilt focussen.

    Gedurende 1 week ontvang je vanop afstand dagelijks 2 x frequentie toepassingen ter ondersteuning*. Deze frequenties werken rechtstreeks en instant in op jouw morfogenetisch veld. Hier komt geen microstroom bij te kijken.

    De frequenties uitsturen kan perfect op afstand met de Healy Resonance, waar ook ter wereld.

    Prijs 75 euro per week (inclusief 15 min zoom om af te stemmen)

     

    Healy op hout Groeidala

    Koop je eigen Healy

    Heb je interesse om zelf een Healy te kopen? Super. Het zal een grote meerwaarde zijn voor jouw gezondheid en die van je vrienden en familie!

    Sowieso is er een ‘niet-goed-geld-terug garantie‘ op Healy van 14 dagen. Je kan Healy dus rustig uittesten thuis.

    Als je jouw Healy via Sofie van Groeidala aankoopt, ontvang je een super handige snelgids. Dan heb je ineens alle praktische tips en tricks om goed van start te gaan. Bovendien krijg je toegang tot de Healy Groeidala dropbox map met daarin allerlei ondersteunende data en overzichten om te downloaden. Bij vragen over Healy kan je bij Sofie als jouw sponsor terecht als jouw eerste aanspreekpunt.

    Wil je graag nog eerst wat meer info? Of heb je nog vragen? Plan dan bij Sofie een gratis informatiesessie in ter plekke, of online via Zoom.

    Als je beslist hebt, en Healy wilt bestellen, stuur een mailtje naar Sofie. Dan bezorgt ze jou de info (een overzicht met screenshots in pdf) hoe precies te bestellen via de Healy webshop. Er zijn enkele aandachtspunten bij het bestellen, vandaar is het beter dat je ineens goed begeleid wordt.

    Als je op de onderstaande knop klikt, wordt je doorverwezen naar de webshop van Healy, gelinkt aan Healy partner Sofie Laureyssens. Haar naam verschijnt als alles goed gaat links bovenaan als sponsor. 

    De prijs van een Healy varieert van 505,36 € tot 2.538,97 €.

    Healy frequentietherapie Groeidala demo zetel

    Huur een Healy

    Wil je Healy frequentietherapie liever thuis uittesten en huren voor een tijdje? Sofie heeft hiervoor 2 Healy’s beschikbaar; namelijk een Healy Holistic Health en een Healy Resonance:

     1. De Healy Holistic Health is de tweede Healy versie en bevat alle 21 programma’s van de Healy Gold + 8 pijn/psyche programma’s, de 24 programma’s voor bio-energetische balans, 8 programma’s voor mentaal evenwicht, 20 programma’s voor de meridianen, 4 programma’s voor slaap en 5 voor de huid.
     2. De Healy Resonance is de meest geavanceerde versie (versie 4) dus daarbij je kan alle mogelijkheden uittesten, inclusief de bijzondere analysefunctie.

    Het grote voordeel is dat je in je huurperiode super veel programma’s kan draaien en uittesten, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin.

    Sofie helpt je met de opstart en het activeren van de Healy apps, als je de Healy komt ophalen. Voorzie hier een uurtje voor in je agenda. Ze geeft je alle nodige info en alsook een afprint van Groeidala’s Healy snelgids. Als je tijdens de huurtijd vragen hebt, kan je die stellen.

    De prijs voor het huren van de Healy Holistic Health is € 4 per dag of € 26 euro per week (gedurende min 2 weken en max 4 weken). Inclusief in de prijs is het uur hulp bij de opstart.

    De prijs voor het huren van de Healy Resonance is € 10 per dag of € 65 euro per week (gedurende min 1 week en max 4 weken). Inclusief in de prijs is het uur hulp bij de opstart.

    * DISCLAIMER: De Healy is ontworpen voor harmoniseren van je bio-energetische veld en voor het verbeteren van herstel, vitaliteit en welbevinden, en niet voor het genezen, behandelen, verzachten, diagnosticeren of voorkomen van aandoeningen.

    De Healy-programma’s en andere adviezen zijn slechts aanbevelingen, die afhangen van de door de gebruiker verstrekte informatie. Als je een medische aandoening hebt of dit vermoedt, of als je onder behandeling bent van een medische professional, moet je contact opnemen met je behandelaar voordat je deze aanbevelingen opvolgt. Sofie is zeker geen dokter, en vervangt dus ook geen dokter. Als je een sessie boekt, erken je je eigen verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid.

    Share This