Levens- & zielenpadreading vanuit 4 astrologische en numerologische systemen

“Wie ben ik?”

“Waarom ben ik hier?”

“Wat is mijn missie in dit leven?”

Fundamentele reading van jouw uniek energetisch profiel door middel van een combinatie van de Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie én het Levensdoelsysteem. Voor mensen die een omvattend en gefundeerd perspectief willen ontvangen op hun zielsmissie in dit leven.

Prijs: € 440

Alles wat je wil weten over wie je bent en wat je hier op aarde komt doen.

De datum van jouw geboorte vertelt heel veel over wie je bent en wat je hier komt doen. Jouw geboorte imprint kleurt je leven, en draag je dus heel je leven met je mee. Bij een astrologische en numerologische combinatiereading krijg je inzicht in wie je bent vanuit een dieper niveau, en wat je ziel in dit leven wilt leren en verwezenlijken.

JE MISSIE

Via een reading van je geboorte imprint worden je talenten, innerlijke kracht, thema, missie en doel in dit leven duidelijk. De verschillende astrologische en numerologische systemen die Sofie gebruikt, vullen elkaar aan. Wanneer de systemen elkaar bevestigen, dan is het heel duidelijk dat dit jouw essentie weerspiegelt en wat dus jouw kernmissie is om in dit leven neer te zetten.

f

RITME VAN JE ZIEL

Elk jaar, van verjaardag tot verjaardag, heeft je ziel een ander lessenpakket op het programma staan. Bij de reading krijgt je een overzicht vanuit de Maya astrologie wat je jaar per jaar tot je 103 jaar kan verwachten. Met deze wijsheid is het veel gemakkelijker om het pad te bewandelen dat je bedoeld bent om te wandelen. Je weet immers wat de thema en het doel is vanuit je ziel om dat jaar te realiseren.

U

INZICHT & ONDERSTEUNING

De verschillende astrologische en numerologische systemen schijnen een licht op de blauwdruk van jouw potentieel. Patronen en linken tussen schijnbaar onsamenhangende zaken in je leven worden duidelijk. Je ontwikkelt meer bewustzijn en begrip, naar jezelf én anderen toe. Iedere persoon is immers uniek en heeft een andere focus om als ziel te leren en te realiseren.

LEVENS- & ZIELENPADREADING VANUIT 4 ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE SYSTEMEN

Het is moeilijk om de richting van mijn leven en werk te bepalen 

 

Heb je nood aan een ruimer perspectief op je leven, missie en werk?

Ben je benieuwd wat jouw grootste kwaliteiten zijn vanuit zielenperspectief?

Wil je weten wat jouw levenslessen en werkpunten zijn?

Sta je op een kruispunt in je leven en zou je graag advies krijgen over welke weg te gaan?

Weet je niet goed wie je bent en wat jouw uniek maakt?

Ben je nieuwsgierig om meer over jezelf te weten te komen?

Wil je weten wat jouw zielsmissie is in dit leven?

Na deze reading

 

Heb je een duidelijk gevoel van hoe je momenteel op jouw pad zit of net niet;

Weet je wat jouw zielsmissie is in dit leven;

Kan je jouw kwaliteiten en schaduwzijden vanuit zielenperspectief benoemen;

Begrijp je wie je bent vanuit 4 verschillende astrologische en numerologische perspectieven; de Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie en het Levensdoelsysteem;

Weet je waarin deze systemen overeenkomen met betrekking tot jouw persoonlijkheid en lessen;

Kan je jouw levensmissie helder omschrijven in jouw unieke missiemantra;

Weet je wat je zou kunnen veranderen om meer gealigneerd te leven met jouw zielsmissie;

Weet je welke jobs en hobby’s bij jou passen vanuit het perspectief van de 4 verschillende astrologische en numerologische systemen;

Is het duidelijk welke levenslessen je te leren hebt;

Voel je je geconnecteerd met wie je diep van binnen bent;

Sta je zelfbewust(er) in het leven.

€ 440 euro

Hoe hebben anderen deze reading ervaren?

★★★★★

“De reading heeft mij geleerd wat er in het leven al dan niet bij mij past. Welke mijn sterke en zwakke punten zijn, en waarop ik moet letten bij het starten van een volgende fase in mijn leven. Ik weet nu waar ik energie van krijg, en waarvan juist niet. Ik begrijp nu waar mijn burn-out vandaan kwam. Ik hoop om dankzij de inzichten van Groeidala nooit meer zo diep te zitten. Het hele traject dat ik volgde bij Sofie geeft mij de moed als zelfstandige een nieuwe weg in te slaan. Dankzij de tips die ze mij heeft gegeven weet ik welke stappen ik hierin moet nemen.”

Pol Heyvaert

★★★★★

“Na de reading (Westerse astrologie, Maya astrologie, Vedische numerologie en het Levensdoelsysteem) was ik even helemaal opgeladen. Zoveel herkenningspunten die me rust gaven dat ‘wie ik nu ben’ perfect is zoals het mag zijn.

Vooral de richtingaanwijzer via de Maya astrologie, gerelateerd aan jobkeuze en welke kwaliteiten ik heb die mogen gezien worden, deed me enorm deugd.”

Svea Wyn

LEVENS- & ZIELENPADREADING VANUIT 4 ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE SYSTEMEN

CONCREET 

⇨ Een persoonlijk consult van 3 uur bij Groeidala te Zoersel, BE (online is ook mogelijk).

⇨ Sofie bereidt jouw reading grondig voor gedurende meerdere uren.

⇨ Je mag een audio opname maken zodat je alles achteraf terug kan beluisteren en verder integreren.

⇨ Sofie combineert voor de reading inzichten vanuit de Tzolkin (Maya astrologie) met de Vedische numerologie, het Levensdoel Systeem én de Westerse astrologie.

⇨ We formuleren samen op het eind van de sessie jouw persoonlijke missiemantra, als ankerpunt voor je leven, waarop je kan terugvallen in je dagelijks leven en op moeilijke momenten.

Je krijgt daarbij de volgende persoonlijke profielen in kleur:

– jouw astrologische chart in de Westerse astrologie, inclusief de transits van de huidige planeten.

– jouw energetische blauwdruk/imprint of jouw geboortegolf in de Tzolkin dreamspell telling,

– je zielenpad en kasteel van bestemming in de Tzolkin, met een overzicht van het ritme van je ziel jaar per jaar, zodat je voor de rest van je leven kan nakijken wat je jaar per jaar qua dynamiek kan verwachten,

– je partnerkruis in de Tzolkin, met daarbij je blinde vlek, de energie die je gidst en je uitdagende en ondersteunende kracht,

– een overzicht van jouw energetisch profiel (kin) in de verschillende tellingen van de Tzolkin (dreamspell, klassieke, kosmische, innerlijke kind telling en De Nieuwe Aarde Telling), alsook de berekening van je naam en de eventuele naam en oprichtingsdatum van jouw bedrijf.

– een overzicht van jouw persoonlijke getallen; psychisch nummer, lotsnummer, huidig jaar, naamnummer en eventuele bedrijfsnaam in de Vedische numerologie, en jouw primair levensdoel en geboortegetal in het Levensdoelsysteem.

Tafelopstellingen systemisch werk

Verder krijg je ook heel wat ondersteunend materiaal, full colour prints van:

– de Tzolkin en de gidsgolven: de weergave van de cyclische synchroniciteitskalender van de Maya’s,

– de betekenissen van de zonnetekens en de tonen in de Tzolkin: de bouwstenen van je energetisch profiel,

– een overzicht van de ideale jobs en interesses per zonneteken in de Tzolkin, alsook gekoppeld aan de getallen van de Vedische numerologie,

– een overzicht van de numerologische betekenissen.

Jaaa ik wil deze reading boeken!

Hou er rekening mee dat je meestal enkele maanden moet wachten vooraleer je terecht kan bij Sofie. Boek je reading dus tijdig.

Jaaa ik wil deze reading boeken!

Hou er rekening mee dat je meestal enkele maanden moet wachten vooraleer je terecht kan bij Sofie. Boek je reading dus tijdig.

Dit is Sofie, de bezielster van Groeidala

Sofie Laureyssens is groei initiator, astroloog en trainer. Haar grote drijfveer in het leven is persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij haar coachingspraktijk Groeidala kan je terecht voor astrologische en numerologische readings op basis van 4 systemen welke Sofie met elkaar integreert en combineert: Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie en het Levensdoelsysteem. Verder kan je bij Groeidala terecht voor IEMT traumatherapie (op basis van oogbewegingen), spirituele loopbaanbegeleiding, life- en business coaching, energetische heling, systemische tafelopstellingen, Healy frequentietherapie, Tzolkin oefengroepen en een Tzolkin jaartraject.

Sofie Laureyssens is al sinds 2008 enorm gepassioneerd door de Mayaanse astrologie en de cyclische Tzolkin kalender. Ze heeft ondertussen tientallen Tzolkin workshops begeleid als teacher en honderden readings gegeven. Elke 13-dagen publiceert Sofie een inspirerende blog met een update over de huidige Tzolkin periode-energie. Er staan ook nog 2 Tzolkin boeken, een set Tzolkin inspiratiekaarten en een Tzolkin app met veel coole features in de pijplijn. Door de wijsheden van de Tzolkin zelf te gaan volgen en integreren, kwam Sofie in aanraking met haar eigen kracht.

Haar doel is de eerder complexe Tzolkin intelligentie op een begrijpbare manier naar de wereld te brengen, door middel van persoonlijke readings, lezingen, workshops en boeken. Verder vindt ze het enorm belangrijk dat mensen bewust worden van hun zielsmissie in dit leven. Daarmee combineert ze verschillende astrologische en numerologische systemen met elkaar zodat cliënten een zeer gefundeerd verhaal te horen krijgen. Als je weet wat je ziel hier komt doen op Aarde in dit leven, wordt het namelijk veel gemakkelijker om de nodige transformaties te realiseren.

LEVENS- & ZIELENPADREADING VANUIT 4 ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE SYSTEMEN

Deze reading is voor jou…

Als je meer wilt weten over jezelf

Als je op zoek bent naar jouw levensmissie

Als je openstaat voor de spirituele dimensie van het leven

Als je op een kruispunt staat in je leven en niet weet welke kant je op moet

Als je op zoek bent naar begidsing op jouw pad

Als je gelooft dat het leven een betekenis heeft en wilt weten wat jij te leren hebt

Als je wilt weten welke jobs bij jou passen

Herken je jezelf hierin? Dan is deze reading zeker iets voor jou!

Deze reading is niet voor jou…

✖ Als je niet open staat voor astrologie of numerologie

✖ Als je wordt doorverwezen door iemand maar eigenlijk zelf geen aantrekking voelt

✖ Als je niet gelooft dat we hier op Aarde zijn om te groeien en lessen te leren

✖ Als je op zoek bent naar waarzeggerij of exacte voorspellingen

“Ondanks alles blijven we lachen”… Wat eerst gewoon een krantenknipsel was, dat ik boven mijn deur in de keuken had geplakt… bleek te gelden als mijn missiemantra.

Plots begreep ik wat ik hier te doen had. Het leven is zo hartstikke fijn als je weet wat je te doen staat… als je een missie hebt.

Dankjewel Sofie. Jouw kennis en therapie brachten me meer begrip van mezelf en het gevoel dat alles klopt.

Door dit begrip werd ik gemotiveerd ervoor te gaan!”

Cécile Agemans

Veelgestelde vragen

LEVENS- & ZIELENPADREADING VANUIT 4 ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE SYSTEMEN

Mag ik een audio-opname maken?

Ja zeker. Je voorziet best alvast vooraf al een recorder app op jouw gsm. Bij Iphone is er de standaard app ‘dictafoon’. Op andere smartphones zijn er de volgende mogelijkheden qua app naam: audiorecorder, voice recorder, geluidsrecorder, spraakmemo’s, … Ik neem de reading zelf ook op voor de zekerheid. Moest er iets misgaan met jouw eigen opname dan hebben we een back-up.

Hoelang duurt de reading?

In principe duurt de reading 3 uur maar voorzie best wat extra tijd moesten we uitlopen.

Ik heb al eens een reading laten doen, is deze reading dan nog interessant voor mij?

Ja, ongetwijfeld krijg je nog nieuwe inzichten door deze combinatiereading van 4 astrologische en numerologische systemen. Elke astroloog en numeroloog legt zijn nadruk en accenten.

Sommige dingen zullen je ook al wel bekend zijn. Je leeft natuurlijk jouw leven, dus sowieso zouden de elementen die aangehaald worden in de reading geen verrassing mogen zijn. Het kan daarbij wel enorm helpen voor je persoonlijke groei dat thema’s duidelijk benoemd worden. Zodat je meer gemotiveerd bent er (eindelijk) komaf mee te maken, of de moed te hebben jouw ultieme droom te leven.

Sofie is een ervaren Maya astroloog sinds 2008, dus geen beginner. Met de jaren heeft ze steeds extra astrologische en numerologische systemen erbij genomen. Net door deze systemen te combineren en vergelijken met elkaar, komt de kern van jouw zielsmissie duidelijk naar boven. Deze fundering heb je minder als je maar 1 systeem bestudeert.

Ik zou graag bijkomend mijn jaarastrologie bekijken, is dat mogelijk?

Een belangrijke start is absoluut jouw levensastrologie te bekijken. Sofie geeft geen jaarreadings voor dat je een levens- en zielenpadreading van haar hebt gekregen. Idealiter kom je later terug voor een afzonderlijke jaarreading.

Tijdens de levens- en zielenpadreading krijg je sowieso vanuit de Maya astrologie een overzicht van wat je van jaar tot jaar kan verwachten in je leven (op basis van 2 documenten: het zielenpad en je kasteel van bestemming). Ook bij de bespreking van je Westerse astrologie, aan de hand van je radix waarop ook de transits (de huidige planeetstanden) weergegeven worden, komen actuele thema’s en valkuilen aan bod tijdens de reading. Ook bij de bespreking van jouw Vedische numerologie komt naar voren wat jouw huidige jaarenergie is.

Dus op zich wordt er best al wel wat aandacht gegeven aan waar je nu bent in je leven, en wat te verwachten is. Maar als je nu echt op een belangrijk kruispunt staat in je leven, kan het wel handig zijn om een extra focus te leggen op jouw jaarastrologie. Als je hier niet apart voor wilt terugkomen, kan je dit doen door bij het boekingsproces een extra add-on ‘Extra JAAR reading’ te selecteren. Er komt dan een extra uur tijd bij jouw reading en Sofie bereid enkele extra elementen voor om te bespreken: jouw jaargolf met daarin jouw jaardrager in de Tzolkin, evenals jouw solaar en progressieve horoscoop in de Westerse astrologie.

Ik zou graag bijkomend een relatie astrologisch bekijken, is dat mogelijk?

Een belangrijke start is absoluut jouw levensastrologie te bekijken. Sofie geeft geen relatiereadings voor dat je een levens- en zielenpadreading van haar hebt gekregen. Het is immers zo belangrijk eerst te weten wat je eigen zielsmissie is. Dit geeft alvast heel belangrijke inzichten voor je relatie. Idealiter kom je later terug voor een afzonderlijke relatiereading.

Als er nu echt een belangrijk proces gaande is in één van je relaties (bv partner, zoon/dochter, moeder/vader, vriend/vriendin), kan het wel handig zijn om een extra focus te leggen op deze relatie-astrologie. Als je hier niet apart voor wilt terugkomen, kan je dit doen door bij het boekingsproces een extra add-on ‘Extra RELATIE reading’ te selecteren. Er komt dan een extra uur tijd bij jouw reading en Sofie bereid enkele extra elementen voor om te bespreken: 2 extra Tzolkin golven en 2 Westerse astro charts: telkens voor de combinatie energie en voor de andere persoon. Ook de match tussen jullie 2 vanuit de Vedische numerologie komt aan bod in de bespreking.

Ik zou graag bijkomend mijn gezin of familie astrologie bekijken, is dat mogelijk?

Een belangrijke start is absoluut jouw levensastrologie te bekijken. Sofie geeft geen gezinsreadings voor dat je een levens- en zielenpadreading van haar hebt gekregen. Het is immers zo belangrijk eerst te weten wat je eigen zielsmissie is. Dit geeft alvast heel belangrijke inzichten voor je gezin. Idealiter kom je later terug voor een afzonderlijke familiereading.

Als er momenteel echt een belangrijk proces gaande is in je gezin of familie (4 personen in totaal), kan het wel handig zijn om een extra focus te leggen op deze gezins-astrologie. Als je hier niet apart voor wilt terugkomen, kan je dit doen door bij het boekingsproces een extra add-on ‘Extra FAMILIE reading’ te selecteren. Er komt dan een extra uur tijd bij jouw reading en Sofie bereid heel wat extra elementen voor om te bespreken. Bij deze familiereading ontvang je 12 extra golven/charts: 4 extra Tzolkin golven, 4 extra Westerse astro charts en 4 extra numerologische berekeningen: telkens voor de combinatie energie en voor de 3 andere personen. Ook de match tussen de personen onderling vanuit de Vedische numerologie en het Levensdoelsysteem komt aan bod in de bespreking.

Je familie of gezin telt hierbij max 4 personen in totaal; dus 3 personen extra, want de analyse van jezelf is reeds inclusief in de levens- en zielenpadreading.

Ik heb het gevoel dat ik extra therapie, coaching en/of healing nodig heb achteraf? Kan dat?

Dat is zeker mogelijk. Vaak komen cliënten eerst voor een levens-en zielenpadreading bij Sofie. Deze reading legt valkuilen, levenslessen, trauma’s en mogelijke zielewondes bloot. Enkele weken na de reading is het dan goed om hiermee aan de slag te gaan.

Voel je dat er wel wat werk aan de winkel is? Boek dan alvast 2 of 3 opvolgsessies met 3 weken tussen na je reading. Zo ben je zeker dat je na de reading snel aan de slag kunt en dat je niet nog maanden moet wachten. Want vaak duurt het enkele maanden voor je weer terecht kan bij Sofie.

Welk soort opvolgsessie je precies boekt is niet zo heel belangrijk. Op het moment zelf voelt Sofie toch intuïtief in welk soort aanpak en eventuele combinatie van technieken voor jou het beste is.

Hoe kan ik betalen?

Je kiest zelf hoe je wenst te betalen:

 • op voorhand rechtstreeks via mijn boekingssysteem (voor mij niet zo ideaal wegens extra kosten);
 • op het einde van de sessie via payconic of je bankapp, cash of met een loopbaancheque (bij loopbaanvragen).
Zoersel (BE) is nogal ver voor mij, kan de reading ook online doorgaan?

Online is absoluut ook mogelijk. Sofie stuurt de documentatie dan achteraf naar je op met de post (hiervoor rekent ze een kleine meerkost). Op het moment zelf kan je alles netjes meevolgen op je scherm.

Je selecteert hiervoor bij het boeken de ONLINE versie. In het proces wordt dan jouw postadres opgevraagd. Je krijgt automatisch de Zoomlink aan in jouw mailbox.

Hou er rekening mee dat je smartphone of tablet niet geschikt voor een astro reading. Je hebt echt een laptop of computer nodig. Er is immers veel te zien op je scherm qua documentatie en anders kan je dat niet meevolgen. Je kan best ook een ethernet kabel gebruiken voor het internet in plaats van wifi. Als we op het moment zelf kostbare tijd verliezen door connectieproblemen dan is dat erg sneu.

Als je dat graag hebt, dan neem ik jouw online reading op en stuur ik je achteraf de download link. Er is dan zowel een visuele als auditieve opname beschikbaar. Je kan dan zowel de reading terug bekijken als beluisteren.

Is er eventueel ook een goedkopere optie beschikbaar?

Weet je, vroeger gaf ik ook readings enkel vanuit de Maya astrologie of enkel vanuit de Vedische numerologie. Ondertussen doe ik dat niet meer. Want ik vind het net zo’n meerwaarde om de 4 numerologische en astrologische systemen te combineren met elkaar. Maar natuurlijk kruipt daar heel wat berekenings- en voorbereidingstijd in, waardoor de kostprijs wellicht ook iets hoger ligt, dan moest je naar een collega gaan die maar 1 systeem hanteert. Ik ben letterlijk uren vooraf bezig om jouw reading netjes voor te bereiden. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat ik geen vergissingen maak wanneer het over jouw zielsmissie gaat. Hoe ruimer de scope van mijn analyse, hoe meer zekerheid en duidelijkheid ik krijg over jouw blauwdruk.

Alle astrologische en numerologische systemen samenbrengen en terugkoppelen naar jou dat is mijn grote meerwaarde, dat is mijn goud. Dat is wat ik het liefst doe en waar ik ook ontzettend goed in ben. Daarmee dat ik ook warm aanbeveel om voor deze uitgebreide levens- en zielepadreading te kiezen. Je zal er nog de rest van je leven profijt aan beleven.

Maar als het financieel echt niet gaat, en je wilt toch eens ‘proeven’ van wat astrologie en numerologie te vertellen heeft over jouw zielenpad en blauwdruk, dan bied ik je de astro proeverij aan. De reading zelf is maar één uur en een kwartier in plaats van 3. Ik maak hiervoor slechts een beknopte en geen uitgebreide voorbereiding. Ik hanteer wel de 4 astrologische systemen: de Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie én het Levensdoelsysteem maar ik bespreek enkel de kern. Je krijgt minder documentatie en persoonlijke profielen mee naar huis.

Ik heb enorm veel interesse in de Maya astrologie en ik zou graag alle mogelijke Tzolkin profielen hebben en bespreken, is dat mogelijk?

Ja dat is zeker mogelijk. Alle mogelijke profielen die Sofie aan bod laat komen in haar Tzolkin jaartraject, kan je ook bijboeken bij je reading. Je kan het ook aan bod laten komen in een opvolgsessie na de eerste reading.

De volgende extra mogelijkheden zijn er:

 • Visuele weergaven (golven) in alle 4 andere Tzolkin tellingen en de bespreking hiervan:
  • De Klassieke/Bron Telling: je zielsfrequentie over meerdere levens heen;
  • De Kosmische Telling: wie je bent wanneer je ego en ziel samenwerken;
  • De Ascentie/Innerlijke Kind Telling: hoe versnelde groei te realiseren;
  • De Nieuwe Aarde Telling: voor een doorbraak in je blokkades in de Klassieke Telling.
 • Je kosmisch Pentagon: een visueel overzicht van wie je bent in alle 5 Tzolkin tellingen
 • Je Kosmisch Jaar Pentagon: een visueel overzicht van je jaardragers dit jaar in alle 5 Tzolkin tellingen (op basis van je laatste verjaardag) 
Geeft Sofie exacte voorspellingen?

Nee, Sofie kan wel zeggen welke thema’s gaan spelen in de huidige periode en in je leven. Astrologische en numerologische systemen spreken namelijk steeds in symbolentaal. Elk symbool heeft daarbij verschillende mogelijke betekenissen, en het is steeds de vraag hoe iets zich specifiek openbaart.

Zo gaat het Tzolkin zonneteken rode draak bijvoorbeeld over oervertrouwen, daadkracht, geborgenheid, een nieuwe begin en creativiteit maar is het ook de oermoeder en heeft het te maken met zorgen voor en ouderschap. In een jaar waarin de rode draak prominent aanwezig is in je profiel zou het bijvoorbeeld kunnen betekenen dat je een nieuwe weg inslaat in je werk of relatie. Maar het kan ook betekenen dat je een kind op de wereld gaat zetten. Of dat je eindelijk een kwetsure in de familielijn rond je niet geborgen voelen gaat aanpakken. De symbooltaal is dus te interpreteren naar gelang jouw specifieke situatie, op dit moment in je leven.

Sofie doet dus niet aan exacte voorspellingen, maar gaat wel samen met jou op zoek wat de astrologische en numerologische symbooltaal in jouw specifieke situatie zou kunnen betekenen. Daarmee dat Sofie ook geen louter schriftelijke readings geeft in de zin van een bundeltje met algemene waarheden. Een goeie reading veronderstelt immers live interactie zodat de essentie er samen met jou uitgehaald kan worden. En dit op een manier dat je er echt iets aan hebt op lange termijn.

Ik heb enorm veel interesse in de Maya astrologie en ik zou graag alle mogelijke Tzolkin profielen hebben en bespreken, is dat mogelijk?

Ja dat is zeker mogelijk. Alle mogelijke profielen die Sofie aan bod laat komen in haar Tzolkin jaartraject, kan je ook bijboeken bij je reading. Je kan het ook aan bod laten komen in een opvolgsessie na de eerste reading.

De volgende extra mogelijkheden zijn er:

 • Visuele weergaven (golven) in alle 4 andere Tzolkin tellingen en de bespreking hiervan:
  • De Klassieke/Bron Telling: je zielsfrequentie over meerdere levens heen;
  • De Kosmische Telling: wie je bent wanneer je ego en ziel samenwerken;
  • De Ascentie/Innerlijke Kind Telling: hoe versnelde groei te realiseren;
  • De Nieuwe Aarde Telling: voor een doorbraak in je blokkades in de Klassieke Telling.
 • Je kosmisch Pentagon: een visueel overzicht van wie je bent in alle 5 Tzolkin tellingen
 • Je Kosmisch Jaar Pentagon: een visueel overzicht van je jaardragers dit jaar in alle 5 Tzolkin tellingen (op basis van je laatste verjaardag) 
Is het mogelijk een schriftelijke neerslag te krijgen van de reading?

Nee, dit is immers ontzettend arbeidsintensief. Je krijgt wel heel wat ondersteunend materiaal waardoor je gemakkelijk zaken terug kan opzoeken en verder integreren.

Je kan uiteraard zelf wel een schriftelijke neerslag maken op basis van jouw audio opname. Dat is trouwens warm aanbevolen. Ervaring leert dat mensen die dit doen, alles veel dieper integreren.

Als je graag wat meer wilt weten over jouw Maya Tzolkin geboortegolf, kan het wel interessant zijn om de blog van jouw geboortegolf te lezen. Elke 13 dagen publiceert Sofie op deze website en alle socials Facebook en Instagram een nieuwe blog over de actuele periode energie. In het overzicht kan je jouw geboortegolf en jaargolf opzoeken. Dat geeft ongetwijfeld nieuwe inzichten.

Wat is het voordeel van een combinatiereading vanuit 4 verschillende astrologische en numerologische systemen?

Sofie combineert voor de reading inzichten vanuit de Tzolkin (Maya astrologie) met de Vedische numerologie, het Levensdoel Systeem én de Westerse astrologie om zo een ruim perspectief te krijgen op wie je bent en wat jouw missie is in dit leven.

Door vanuit verschillende astrologische en numerologische systemen te kijken naar jouw persoonlijk profiel worden er andere accenten gelegd met elks een meerwaarde en extra informatie. Het ene systeem vult het andere systeem aan. Ook helpen de systemen om de symbooltaal gemakkelijker te interpreteren door de specifieke hints vanuit elk systeem. En waar de systemen allemaal in overeenkomen dat is heel duidelijk jouw essentie en kernmissie in dit leven. Deze combinatiereading is erg gefundeerd.

★★★★★

“Doordat mijn leven een volledig nieuwe wending nodig had na een burn-out had ik voor mezelf nood aan meer duidelijkheid over mezelf. Wie ben ik? Welke job past bij mij? Hoe komt het dat ik in een burn-out terechtkwam? Wat heb ik eigenlijk nodig? …

Sofie bereidde de reading grondig voor, gedocumenteerd met papieren boordevol schematische inzichten in mijn persoonlijkheid via astrologie, numerologie, de Maya-kalender …  De inzichten en informatie vlogen als een trein rond mijn oren. Ik was blij dat Sofie zelf voorstelde om alles op te nemen, zodat ik alles op een later tijdstip nog eens rustig zou kunnen doornemen, met alle documentatie naast mij.”

Pol Heyvaert

★★★★★

Toen ik op reading kwam bij Sofie had ze op basis van mijn geboortegegevens al 2u gewerkt aan een analyse van de verschillende astrologische systemen. Ik lachte, huilde en luisterde met open mond naar Sofie die over me praatte alsof ze me beter kende dan ik mezelf ken: mijn hart lag op tafel, mijn verbazing was gigantisch.

Ben je even verloren in het leven? Weet je niet wie je in de kern bent of wat je hier te doen hebt? Wil je zelfkennis vergaren, jezelf leren accepteren, zelfbewust worden? Ga even op de koffie bij Sofie. Ik moet je wel waarschuwen: je kijk op het leven en jezelf zal nooit meer hetzelfde zijn.”

Kelly Vanhooreweder

★★★★★

“De boodschap van ‘mijn numerologie’ was er ‘boenk op’ zoals ze zeggen. Gewoon zalig! Je doet echt mooi werk. Ik ben ineens 5 stappen verder op de ladder qua zelfkennis en een doel…”

Svea Wyn

Boek je reading

 

LEVENS- & ZIELENPADREADING VANUIT 4 ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE SYSTEMEN

Klik op de knop om je afspraak te boeken.

 

€ 440