Astrologische en numerologische relatiereading

“Wat is de kracht van mijn relatie?”
“Wat hebben we te leren van elkaar?”
“Wat is belangrijk voor mijn relatie om succesvol te zijn?”

Groeidala tzolking reading relatiereading relatietherapie web 05202

Ben je op zoek naar antwoorden over een relatie? Wil je begrijpen waarom bepaalde thema’s tussen jou en een ander steeds weer naar boven komen? Wat zijn de zielslessen tussen jou en je partner, je kinderen, of je ouders? Dit kan erg intrigerend zijn, vooral als je aanvoelt dat er een bijzondere dynamiek is, maar je kunt er niet precies de vinger op leggen. Hoe waardevol zou het zijn om te weten waar je op moet letten om deze belangrijke relaties in je leven te laten slagen?!

Herken je dit? Dan is een relatiereading bij Sofie precies wat je zoekt. Deze astrologische en numerologische relatiereading combineert Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie en het Levensdoelsysteem om jouw relatieprofiel te analyseren. Ideaal voor mensen die een omvattend en gefundeerd perspectief willen krijgen op de horoscoop van een belangrijke relatie.

Prijs: € 330

Alles wat je wil weten over jouw relaties.

Je hebt reeds een uitgebreide persoonlijke levens- en zielepadreading ontvangen van Sofie. Deze astrologische en numerologische relatiereading is een opvolgsessie die specifiek inzoomt op één van de belangrijke relaties in je leven: bijvoorbeeld de liefdesrelatie met je partner, de relatie met je zoon/dochter, moeder/vader, vriend/vriendin, collega/baas…

JULLIE RELATIE-ENERGIE

Via een reading van jullie relatie-imprint worden de energetische thema’s, kansen en uitdagingen van jullie relatie duidelijk. De verschillende astrologische en numerologische systemen die Sofie gebruikt, vullen elkaar aan. Wanneer de systemen elkaar bevestigen, dan is het heel duidelijk dat dit de essentie weerspiegelt waar de dynamiek in jouw relatie om gaat.

U

INZICHT & ONDERSTEUNING

De verschillende astrologische en numerologische systemen schijnen een licht op de blauwdruk van jullie potentieel. Patronen, valkuilen en relatielessen worden duidelijk. Je ontwikkelt meer bewustzijn en begrip, naar jezelf én je partner toe. Iedere persoon is immers uniek en heeft een andere focus om als ziel te leren en te realiseren.

ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE RELATIEREADING

Wat betekent mijn relatie vanuit zielenperspectief

 

✖ Heb je nood aan een ruimer perspectief op je relatie?

✖ Wil je weten of jullie goed samen passen?

✖ Ben je benieuwd wat jullie grootste kwaliteiten zijn vanuit zielenperspectief?

✖ Verlang je ernaar te weten wat iemands meerwaarde is in jouw leven?

✖ Wil je weten wat jullie relatielessen en werkpunten zijn?

✖ Sta je op een kruispunt in je relatie en wil je weten of je alles er hebt uitgehaald dat erin zit?

✖ Ben je nieuwsgierig om meer over je relatie te weten te komen?

✖ Wil je weten wat belangrijke aspecten zijn om jouw relatie te laten slagen?

Na deze astrologische en numerologische relatiereading

 

✔ Begrijp je wat er voor jouw relatie speelt vanuit 4 verschillende astrologische en numerologische perspectieven; de Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie en het Levensdoelsysteem;

✔ Weet je waarin deze systemen overeenkomen met betrekking tot jullie relatie en jullie relatielessen;

✔ Kan je de kwaliteiten en schaduwzijden van je relatie vanuit zielenperspectief benoemen;

✔ Weet je wat mogelijke valkuilen zijn in jullie relatie;

✔ Weet je waarop je moet letten om jouw relatie te laten slagen;

✔ Weet je wat de meerwaarde is van de relatie voor je eigen groei en ontwikkeling;

✔ Sta je zelfbewust(er) in je relatie.

ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE RELATIEREADING

Groeidala life coaching maya reading tzolkin 05508 web

CONCREET 

⇨ Een persoonlijk consult van 2 uur bij Groeidala te Zoersel, BE (online is ook mogelijk).

⇨ Met als topic jouw relatiedynamiek.

⇨ Sofie bereidt de reading grondig voor.

⇨ Je mag een audio opname maken zodat je alles achteraf terug kan beluisteren en verder integreren.

⇨ Sofie combineert voor de astrologische en numerologische relatiereading inzichten vanuit de Tzolkin (Maya astrologie) met de Vedische numerologie, het Levensdoel Systeem én de Westerse astrologie.

⇨ Je neemt alle documentatie mee, inclusief al je persoonlijke profielen, die je reeds kreeg tijdens je levens- en zielenpadreading.

Je krijgt daarbij de volgende 6 extra profielen in kleur:

– de astrologische chart van jezelf en de andere persoon in de Westerse astrologie, met de huidige transit planeten.

– de energetische blauwdruk/imprint of de geboortegolf van de andere persoon in de Tzolkin dreamspell telling,

– jullie relatiegolf in de Tzolkin dreamspell telling,

– jullie composiet chart half-som methode in de Westerse astrologie,

– een overzicht van de persoonlijke getallen van de andere persoon; psychisch nummer, lotsnummer, naamnummer in de Vedische numerologie, en zijn/haar primair levensdoel en geboortegetal in het Levensdoelsysteem,

– een overzicht van jullie relatiegetallen in de Vedische numerologie in het Levensdoelsysteem.

Tafelopstellingen systemisch werk

Verder krijg je ook nog volgend ondersteunend materiaal:

– een overzicht van de numerologische betekenissen in de relatie.

Jaaa ik wil deze astrologische en numerologische relatiereading boeken!

Hou er rekening mee dat je meestal enkele weken moet wachten vooraleer je terecht kan bij Sofie. Boek je reading dus tijdig.

Jaaa ik wil deze reading boeken!

Hou er rekening mee dat je meestal enkele maanden moet wachten vooraleer je terecht kan bij Sofie. Boek je reading dus tijdig.

Dit is Sofie, de bezielster van Groeidala

Sofie Laureyssens is groei initiator: zielenprogramma ontleedster en holistisch therapeut. Haar grote drijfveer in het leven is persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij haar coachingspraktijk Groeidala kan je terecht voor levens- en zielenpadreadings op basis van 5 astrologische en numerologische systemen welke Sofie met elkaar integreert en combineert: Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie, Human Design én het Levensdoelsysteem. Verder kan je bij Groeidala terecht voor holistische therapie met een combinatie van IEMT-traumatherapie (op basis van oogbewegingen), The One Method’ spirituele ondersteuning, NLP-technieken, Impeccable Leadership en systemische tafelopstellingen. In Sofies aanbod zit ook nog zingevende loopbaanbegeleiding om een loopbaan te vinden die past bij wie jij diep vanbinnen werkelijk bent. Alsook een heel Tzolkin gamma met persoonlijke Tzolkin profielen, e-boeks en online trajecten.

Sofie Laureyssens is al sinds 2008 enorm gepassioneerd door de Mayaanse astrologie en de cyclische Tzolkin kalender. Ze heeft ondertussen tientallen Tzolkin workshops begeleid als teacher en honderden readings gegeven. Elke 13-dagen publiceert Sofie een inspirerende blog met een update over de huidige Tzolkin periode-energie. Er staan ook nog 2 Tzolkin boeken, een set Tzolkin inspiratiekaarten en een Tzolkin app met veel coole features in de pijplijn. Door de wijsheden van de Tzolkin zelf te gaan volgen en integreren, kwam Sofie in aanraking met haar eigen kracht.

Haar doel is de eerder complexe Tzolkin intelligentie op een begrijpbare manier naar de wereld te brengen, door middel van persoonlijke readings, lezingen, workshops en boeken. Verder vindt ze het enorm belangrijk dat mensen bewust worden van hun zielsmissie in dit leven. Daarmee combineert ze verschillende astrologische en numerologische systemen met elkaar zodat cliënten een zeer gefundeerd verhaal te horen krijgen. Als je weet wat je ziel hier komt doen op Aarde in dit leven, wordt het namelijk veel gemakkelijker om de nodige transformaties te realiseren.

Groeidala life coaching maya reading tzolkin about sofie laureyssens 06324 web

ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE RELATIEREADING

Deze reading is voor jou…

Als meer wilt weten over de slaagkansen van jouw relatie

Als je twijfelt over je relatie en er een ruimer perspectief op wilt krijgen

Als je gelooft dat elke relatie een betekenis heeft en je wilt weten wat de energetische betekenis van deze relatie is voor jou

Als je jouw relatie wil laten slagen en daarom meer wilt weten over wat mogelijke valkuilen en aandachtspunten zijn

Deze astrologische en numerologische relatiereading is niet voor jou…

✖ Als je nog geen levens- en zielenpadreading van Sofie hebt ontvangen

✖ Als je niet open staat voor astrologie of numerologie

✖ Als je niet gelooft dat we hier op Aarde zijn om te groeien en lessen te leren

✖ Als je op zoek bent naar waarzeggerij of exacte voorspellingen

Veelgestelde vragen

ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE RELATIEREADING

Mag ik een audio-opname maken?

Ja zeker. Je voorziet best alvast vooraf al een recorder app op jouw gsm. Bij Iphone is er de standaard app ‘dictafoon’. Op andere smartphones zijn er de volgende mogelijkheden qua app naam: audiorecorder, voice recorder, geluidsrecorder, spraakmemo’s, … Ik neem de reading zelf ook op voor de zekerheid. Moest er iets misgaan met jouw eigen opname dan hebben we een back-up.

Is het de bedoeling dat ik alleen naar de reading kom of breng ik ook de andere persoon mee?

Dat kies je volledig zelf. Meestal komt er 1 van de 2 personen, die het dan verder kan doorbriefen indien gewenst. Openheid is erg belangrijk voor mij tijdens een sessie. Ik kan maar goed advies geven als ik weet wat er onderling speelt aan processen. Daarmee dat een individuele sessie vaak fijner is met meer impact.

Als jullie graag met twee komen, laat het mij even op voorhand weten per mail, dan zie ik dat er voldoende tassen en thee klaarstaan.

Ik zou graag bijkomend mijn jaarastrologie bekijken, is dat mogelijk?

Als je nu op een belangrijk kruispunt staat in je leven, kan het wel handig zijn om een extra focus te leggen op jouw jaarastrologie. Als je hier niet apart voor wilt terugkomen, kan je dit doen door bij het boekingsproces een extra add-on ‘Extra JAAR reading’ te selecteren. Er komt dan een extra uur tijd bij jouw reading en Sofie bereid enkele extra elementen voor om te bespreken: jouw jaargolf met daarin jouw jaardrager in de Tzolkin, evenals jouw solaar en progressieve horoscoop in de Westerse astrologie.

Ik zou graag bijkomend mijn gezin of familie astrologie bekijken, is dat mogelijk?

Als er momenteel een belangrijk proces gaande is in je gezin of familie, kan het wel handig zijn om een extra focus te leggen op deze gezins-astrologie. Als je hier niet apart voor wilt terugkomen, kan je dit doen door bij het boekingsproces een extra add-on ‘Extra FAMILIE reading’ te selecteren. Er komt dan een extra uur tijd bij jouw reading en Sofie bereid heel wat extra elementen voor om te bespreken. Bij deze familiereading ontvang je 9 extra golven/charts: 3 extra Tzolkin golven, 3 extra Westerse astro charts en 3 extra numerologische berekeningen: telkens voor de combinatie energie en voor de 2 extra andere personen.

Je familie of gezin telt hierbij max 4 personen in totaal; dus 2 personen extra, want de analyse van jezelf was al inclusief in de levens- en zielenpadreading, en de analyse van je relatie en de andere persoon zitten reeds inclusief in de relatiereading. Heb je een andere familiesamenstelling? Geen probleem, stuur me een mailtje en ik geef je een aangepaste prijsberekening.

Ik heb het gevoel dat ik extra therapie, coaching en/of healing nodig heb achteraf? Kan dat?

Dat is zeker mogelijk. Vaak komen cliënten eerst voor een levens-en zielenpadreading bij Sofie. Deze reading legt valkuilen, levenslessen, trauma’s en mogelijke zielewondes bloot. Enkele weken na de reading is het dan goed om hiermee aan de slag te gaan.

Voel je dat er wel wat werk aan de winkel is? Boek dan alvast 2 of 3 opvolgsessies met 3 weken tussen na je reading. Zo ben je zeker dat je na de reading snel aan de slag kunt en dat je niet nog maanden moet wachten. Want vaak duurt het enkele maanden voor je weer terecht kan bij Sofie.

Welk soort opvolgsessie je precies boekt is niet zo heel belangrijk. Op het moment zelf voelt Sofie toch intuïtief in welk soort aanpak en eventuele combinatie van technieken voor jou het beste is.

Hoe kan ik betalen?

Je kiest zelf hoe je wenst te betalen:

  • op voorhand rechtstreeks via mijn boekingssysteem (voor mij niet zo ideaal wegens extra kosten);
  • op het einde van de sessie via payconic of je bankapp, cash of met een loopbaancheque (bij loopbaanvragen).
Zoersel (BE) is nogal ver voor mij, kan de reading ook online doorgaan?

Online is absoluut ook mogelijk. Sofie stuurt de documentatie dan achteraf naar je op met de post (hiervoor rekent ze een kleine meerkost). Op het moment zelf kan je alles netjes meevolgen op je scherm.

Je selecteert hiervoor bij het boeken de ONLINE versie. In het proces wordt dan jouw postadres opgevraagd. Je krijgt automatisch de Zoomlink aan in jouw mailbox.

Hou er rekening mee dat je smartphone of tablet niet geschikt voor een astro reading. Je hebt echt een laptop of computer nodig. Er is immers veel te zien op je scherm qua documentatie en anders kan je dat niet meevolgen. Je kan best ook een ethernet kabel gebruiken voor het internet in plaats van wifi. Als we op het moment zelf kostbare tijd verliezen door connectieproblemen dan is dat erg sneu.

Als je dat graag hebt, dan neem ik jouw online reading op en stuur ik je achteraf de download link. Er is dan zowel een visuele als auditieve opname beschikbaar. Je kan dan zowel de reading terug bekijken als beluisteren.

Geeft Sofie exacte voorspellingen omtrent een relatie?

Nee, Sofie kan wel zeggen welke thema’s gaan spelen in je relatie. Ook zijn er sommige astrologische en numerologische aanwijzingen die kunnen wijzen op niet zo’n ideale match qua liefdesrelatie. Maar dan nog is dit nooit een 100% voorspelling. Alle planeten en getallen geven steeds een potentieel weer dat jullie wel of niet tot vervulling kunnen laten komen. Jullie zijn steeds schepper van jullie eigen werkelijkheid en de acties die je daar wel of niet in neemt zijn bepalend.

Astrologische en numerologische systemen spreken daarbij ook steeds in symbolentaal. Elk symbool heeft daarbij verschillende mogelijke betekenissen, en het is steeds de vraag hoe iets zich specifiek openbaart.

Zo gaat het Tzolkin zonneteken witte wereldoverbrugger bijvoorbeeld over loslaten, de dood, werelden overbruggen, materie, overgave naar het onbekende en bemiddelingskracht. Als de witte wereldoverbrugger prominent aanwezig is in jullie relatieprofiel is de kans groot dat jullie liefdesrelatie uiteindelijk zal ‘sterven’. Maar het kan ook betekenen dat jullie samen grote stappen zetten in overgave naar het onbekende en spiritualiteit. Of dat jullie eerder een lat-relatie zullen aanhouden met steeds weer ‘loslaten’ van elkaar. De symbooltaal is dus te interpreteren naar gelang jullie specifieke situatie.

Sofie doet dus niet aan exacte voorspellingen, maar gaat wel samen met jou op zoek wat de astrologische en numerologische symbooltaal in jouw specifieke situatie zou kunnen betekenen. Daarmee dat Sofie ook geen louter schriftelijke readings geeft in de zin van een bundeltje met algemene waarheden. Een goeie reading veronderstelt immers live interactie zodat de essentie er samen met jou uitgehaald kan worden. En dit op een manier dat je er echt iets aan hebt op lange termijn.

Is het mogelijk een schriftelijke neerslag te krijgen van de reading?

Nee, dit is immers ontzettend arbeidsintensief. Je krijgt wel heel wat ondersteunend materiaal waardoor je gemakkelijk zaken terug kan opzoeken en verder integreren.

Je kan uiteraard zelf wel een schriftelijke neerslag maken op basis van jouw audio opname. Dat is trouwens warm aanbevolen. Ervaring leert dat mensen die dit doen, alles veel dieper integreren.

Als je graag wat meer wilt weten over jouw Maya Tzolkin geboortegolf, kan het wel interessant zijn om de blog van jouw geboortegolf te lezen. Elke 13 dagen publiceert Sofie op deze website en alle socials Facebook en Instagram een nieuwe blog over de actuele periode energie. In het overzicht kan je jouw geboortegolf en jaargolf opzoeken. Dat geeft ongetwijfeld nieuwe inzichten.

Wat is het voordeel van een combinatiereading vanuit 4 verschillende astrologische en numerologische systemen?

Sofie combineert voor de reading inzichten vanuit de Tzolkin (Maya astrologie) met de Vedische numerologie, het Levensdoel Systeem én de Westerse astrologie om zo een ruim perspectief te krijgen op wie je bent en wat jouw missie is in dit leven.

Door vanuit verschillende astrologische en numerologische systemen te kijken naar jouw persoonlijk profiel worden er andere accenten gelegd met elks een meerwaarde en extra informatie. Het ene systeem vult het andere systeem aan. Ook helpen de systemen om de symbooltaal gemakkelijker te interpreteren door de specifieke hints vanuit elk systeem. En waar de systemen allemaal in overeenkomen dat is heel duidelijk jouw essentie en kernmissie in dit leven. Deze combinatiereading is erg gefundeerd.

Boek je reading

 

ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE RELATIEREADING

Klik op de knop om je afspraak te boeken.

 

€ 333

error: Content is protected !!