Getuigenissen

LEES HOE ANDEREN DE TZOLKIN READINGS ERVAREN HEBBEN

Een echte aanrader

“De Maya-reading van Sofie Laureyssens is voor mij echt een fijne ervaring geweest! Sofie slaagt er wonderbaarlijk in om zeer diepgaande informatie op een heel begrijpelijke manier weer te geven. Je krijgt er ook mooi beeldmateriaal mee dat heel sprekend is. Ik heb haar opnames helemaal uitgeschreven voor mezelf en kijk er nog regelmatig naar. Vooral bij moeilijke momenten of uitdagende situaties kunnen ze plots een nieuw perspectief geven waardoor je weer ‘de les’ in de uitdaging vindt. Zo snap je wat die situatie nu op je pad komt doen. Een echte aanrader, zowel voor je totale levensplan, als voor een jaarlijks vooruitzicht. Ik ga alvast rond mijn verjaardag terug!”

Anka De Brucker

Levensverrijkende inzichten

“Ik heb zoveel levensverrijkende inzichten gekregen! Het plaatst zoveel in perspectief op grote en kleine schaal, wat je hier komt doen, algemeen en zelfs op een dagelijkse basis. Dank je wel Sofie.”

Xavier L.

Mysterieus, inspirerend en grensverleggend

“Vanmiddag werd ik ondergedompeld in de Maya Tzolkin kalender… het was mysterieus, inspirerend en grensverleggend 🙂 Om van te smullen! Het is verbazingwekkend om te horen hoe de oude wijsheid van de Maya’s een perfecte weerspiegeling is van mijn levensdoel, levensthema en levenslessen.“

Viki Broes

Bevestiging dat ik op mijn pad zit

“De Tzolkin heeft mij meer kracht en inzicht gegeven. Ik krijg stillekes aan mijn dagelijkse activiteiten beter georganiseerd zoals ik het altijd gewenst heb. Ik begrijp wat ik hier kom te doen en het bevestigt me dat ik op mijn pad zit. Fantastisch dus!”

Virginie

Prachtig naslagwerk

“Ik ben met een goed/aangenaam gevoel vertrokken na de Tzolkin sessie bij jou. Ook een stukje beluisterd van de audio opname … prachtig naslagwerk! Dank je wel.”

Luc

Nieuwe moed en levenskracht

“De Maya reading van Sofie heeft mijn ogen geopend. Ik heb heel veel inzichten gekregen in het hoe en het waarom van mijn zijn hier op aarde. De reading duurde bijna drie uur. Ik stond ervan versteld hoe genuanceerd het allemaal naar voren gebracht werd en hoe het zo klopte. Er was veel nieuw voor mij, maar herkenbaar! En sommige zaken over mezelf ‘wist’ ik al, maar doordat ze bevestigd werden in de reading, hielpen ze me duidelijkheid te scheppen. De reading heeft mij nieuwe inzichten, nieuwe moed en levenskracht gegeven. Ik heb nu een beter begrip van mijn doel hier op aarde en de zin van dit leven voor mijn ziel. Sinds de reading ben ik me blijven verdiepen in de Maya kalender en voel ik dat het helpt om mijn bewustzijn te verhogen en te blijven groeien. Ik vind het ook altijd leuk om soms op het einde van de dag te gaan kijken welke dag het was en zo kom ik vaak tot de conclusie dat wat erin staat ook echt klopt voor wat ik die dag heb meegemaakt. Ik vind het zo interessant dat ik nu ook de ambitie heb om me er in die mate in te verdiepen dat ik in de toekomst ook readingen kan geven. Dankje Sofie voor dit prachtige geschenk ♥”

Natalie

LEES HOE ANDEREN DE TZOLKIN WORKSHOPS ERVAREN HEBBEN

Geweldig

“Ik wist niet goed wat te verwachten dus had het volledig losgelaten… Maar dit was gewoon geweldig!”

Angelique

Fantastische workshop

“Fantastische workshop over de Mayakalender vandaag. Zoveel geleerd, zoveel inzicht gekregen! Dankjewel!”

Sandra Heirbaut

Verrijkende ervaring

“Hartelijke dank voor de heel fijne workshopdag. Ik ben dus nu helemaal in de ban van de Maya Tzolkin kalender en ik heb extra moed gekregen om mijn praktijk te starten als healer en coach. Het was een superfijne en verrijkende ervaring in een supertof groepje met een geweldige lerares.”

Nikki Juten

Eye opener

“De workshops over de Tzolkin zijn zeer interessante eye-openers. Sofie kent haar stof vanbinnen en vanbuiten en je krijgt als deelnemer dan ook nog eens een gedetailleerd mapje mee waarmee je zelf aan de slag kan. Verplicht voer voor ieder die graag weet wat zijn/haar levensdoel is en hoe je die eeuwenoude kennis elke dag praktisch kan toepassen.”

Koen

Zeer goede teacher

“Super interessante workshop, een aanrader voor iedereen die wat meer wilt te weten komen over zijn levenspad. Zeer goede teacher!”

Katrien Van Stichel

Initatie in wijsheid

“Bedankt voor de initiatie in al die wijsheid. Het heeft me veel bijgebracht en vertrouwen gegeven. Ik ga me er verder in verdiepen.“

Valérie Pas

Frappante informatie

“Hartelijk dank voor de heel interessante workshop. De informatie die we kregen was soms echt heel frappant! Je kan ook goed voelen dat je helemaal begeesterd bent door de wijsheid van de Maya-kalender! Voor ons is het nog wat zoeken om alles juist te kunnen interpreteren maar oefening baart kunst hè…We gaan ermee aan de slag…”

Kristel C.

Heel inspirerend

“Dankjewel voor de boeiende workshop! Ik ben enorm blij dat ik gekomen ben. Ik vond het zeer leerrijk en boeiend. Ik check ook bijna dagelijks de energie waar we inzitten. Om zo beter mee te surfen op de energetische golven dat we op ons afgestuurd krijgen 🙂 Het is heel inspirerend en ik heb veel info gekregen waar ik mee verder kan. Bedankt daarvoor.”

Hilke Van Dam

Lees nog meer getuigenissen op…