Interactieve Kennismaking met de Tzolkin

 

Met een korte levensreading voor de deelnemers

BETEKENIS

Ben je op zoek naar de betekenis van jouw leven?

FLOW & LEVENSDOEL

Wil je graag meer flow ervaren in je leven en zicht krijgen op je levensdoel?
U

ACHTERLIGGENDE REDEN

Heb je soms van die momenten dat je je afvraagt waarom iets je overkomt, en wat in hemelsnaam de achterliggende bedoeling zou kunnen zijn?

BEGRIJP JE LEVEN

Verlang je ernaar beter begrijpen waarom sommige voorvallen zich blijven herhalen in je leven?

WAT IS DE TZOLKIN MAYA KALENDER?

De Tzolkin Maya kalender is een onvoorstelbaar prachtige tool om de uitdagingen van je leven te begrijpen en te kaderen in het kosmische plan. De Tzolkin geeft duidelijke aanwijzingen aan ‘wat’ je ‘wanneer’ kan werken. Het is een interessante bril om naar de jezelf en de gebeurtenissen in je leven te kijken. Meer bewustzijn en liefdevol begrip ontwikkelen, naar jezelf en anderen toe, is onvermijdelijk!

ONTDEK DE BLAUWDRUK VAN JOUW LEVENSPAD

Ben je ook benieuwd naar wat deze heilige kalender over jouw leven kan onthullen? Na een algemene introductie omtrent de Tzolkin zal Sofie een korte reading geven omtrent de innerlijke zielskracht en de blauwdruk van het levenspad van de deelnemers. In die zin wordt het verhaal concreet gemaakt, en staat de eigen mogelijke toekomstige praktische toepassing centraal.

Bereid je voor op de ontdekking van een
life changing sleutel die je in lijn brengt met jouw zielenplan!

PRAKTISCHE INFO

• Deze Tzolkin introductieworkshop wordt regelmatig gegeven in samenwerking met andere partners. Als de workshop maar 1 uur is, kiest Sofie 3 deelnemers uit voor een korte reading. Bij langere workshops krijgt elke deelnemer een korte reading. De prijs is afhankelijk van de duurtijd. Kijk hiervoor bij de specifieke data.

• De registratie van de inschrijvingen gebeurt vaak bij de externe partner.  Stuur me gerust een mailtje moest er iets onduidelijk zijn.

• Inschrijving impliceert de goedkeuring van de algemene voorwaarden van Groeidala inzake workshops.

 Als je je na deze intro workshop inschrijft voor deel 1, krijg je 30 euro korting. Als je je daarentegen inschrijft voor het hele traject (deel 1 tot en met 6), krijg je daarenboven 7% korting op deel 2 tot 6 als je tezamen boekt. Vraag Sofie voor je coupon code om van de korting voor deel 1 gebruik te maken! De 7% korting, op vervolgworkshops die samen geboekt worden, wordt sowieso al automatisch verrekend bij het afrekenen.