Openbarende Tzolkin readings

“Wie ben ik?”

“Waarom ben ik hier?”

“Wat is mijn missie in dit leven?”

LEVEN & ZIELENPAD READING

De datum van jouw geboorte vertelt heel veel over wie je bent en wat je hier komt doen. Jouw geboorte imprint kleurt je leven, en draag je dus heel je leven met je mee. Bij een Tzolkin reading krijg je inzicht in wie je bent vanuit een dieper niveau, en wat je ziel in dit leven wilt leren en verwezenlijken.

JE MISSIE

Via een reading van je geboorte imprint worden je talenten, innerlijke kracht, thema, missie en doel in dit leven duidelijk. Je ontwikkelt meer bewustzijn en begrip, naar jezelf en anderen toe.

f

RITME VAN JE ZIEL

Elk jaar heeft je ziel een ander lessenpakket op het programma. Je krijgt een overzicht van wat je jaar per jaar voor de rest van je leven kan verwachten.

 

U

INZICHT & ONDERSTEUNING

De Tzolkin schijnt een licht op de blauwdruk van jouw potentieel. Patronen en linken tussen schijnbaar onsamenhangende zaken in je leven worden duidelijk.

VERSCHILLENDE OPTIES

Kies hieronder de reading die jij wenst te ontvangen naargelang jouw behoefte en budget:

Optie 1: Leven- en zielenpad reading

Prijs: € 260

Deze persoonlijke reading is een fundamentele levensreading waar je veel baat aan zal hebben. Ik raad iedereen aan hiermee te starten. Je krijgt immers heel wat handvaten aangereikt waarop je verder kan bouwen. Je gaat o.a. naar huis met jouw missiemantra, als ankerpunt voor je leven, waarop je kan terugvallen op moeilijke momenten.

Sofie combineert voor de reading inzichten vanuit de Tzolkin (Maya astrologie) met de Vedische numerologie om zo een ruim perspectief te krijgen om wie je bent en wat jouw missie is in dit leven.

Je krijgt daarbij heel wat ondersteunend materiaal: full colour prints van:

– jouw energetische blauwdruk/imprint (jouw geboortegolf),

– je zielenpad en kasteel van bestemming (met een overzicht van het ritme van je ziel jaar per jaar, zodat je voor de rest van je leven kan nakijken wat je jaar per jaar qua dynamiek kan verwachten),

– de Tzolkin en de gidsgolven (weergave van de cyclische synchroniciteitskalender van de Maya’s),

– de betekenissen van de zonnetekens en de tonen (de bouwstenen van je energetisch profiel),

– een overzicht van de numerologische betekenissen.

Dit alles zodat je er later thuis zelf verder mee aan de slag kunt. Je mag eveneens een audio opname maken, handig om nadien te herbeluisteren.

EXTRA OPTIE: schriftelijk persoonlijk verslag (uitsluitend van de Tzolkin wijsheid): + € 150

Dit verslag is aanvullend bij het mondeling consult, het is met name diepgaander en uitgebreider, dus er worden zaken aangehaald die niet in het mondeling consult toegelicht worden.

Optie 2: Tzolkin groeitraject

groeidala-Tzolkin_groeitraject

Prijs: 610 euro

Dit groeitraject is ideaal als je graag stap per stap meer wilt leren over jouw zielenplan, maar liever individueel begeleid wordt als in groep. De inhoud van dit traject sluit nauw aan bij de Tzolkin workshopreeks ‘ontdek de blauwdruk van jouw potentieel’.

Je komt 6 keer individueel op consult bij Sofie in sessies van 1,5u:
– Sessie 1: jouw missie en zielsbestemming volgens de Tzolkin en de Vedische numerologie
– Sessie 2: missiemantra en NLP integratieoefening
– Sessie 3: ‘wandel je levenspad’ NLP integratieoefening + jaarastrologie
– Sessie 4: zielenpad met het ritme van je ziel jaar per jaar + NLP oefening ‘logische niveaus’
– Sessie 5: partnerkruis + opstelling innerlijke kracht
– Sessie 6: kosmisch pentagon (met andere tellingen als de dreamspell) + integratie

Optie 3: Tzolkin coachingsdag

Prijs: € 460

Tijdens een persoonlijke Tzolkin coachingsdag krijg je gedurende een volledige dag de kans om in diepe transformatie te gaan onder liefdevolle persoonlijke begeleiding. Dit is zeker interessant indien je voelt dat je op een kruispunt in je leven staat, en een prangend probleem/uitdaging ervaart.

De dag start met een uitgebreide Tzolkin reading van je levenspad. Je ontvangt ook schriftelijk persoonlijk verslag van 30 blz. Na een gezonde lunch, nemen we in de namiddag de tijd om de inzichten goed te laten doordringen en integreren in je leven.

We doen een aantal NLP-Tzolkin coachingsoefeningen specifiek toegespitst op je huidige uitdaging/probleem, en de evolutie van je leven in het algemeen.

Op basis van je huidige jaarenergie in de Tzolkin krijg je verder verhelderde inzichten omtrent het actuele ritme van je ziel.

Dit zal helpen je huidige proces te kunnen kaderen in je ruimere zielenpad en zal je helpen richting te bepalen voor de komende jaren.

Optie 4: Astro proeverij

groeidala-tzolkin_proeverij

Prijs voor 1u consult: € 60

Wil je meer inzicht in jouw energetisch profiel? Is het voor jou niet zo heel belangrijk om de diepte in te gaan of heb je een beperkt budget? Bij de astro proeverij maakt Sofie geen uitgebreide voorbereiding zoals ze dat anders wel doet. Je krijgt ook geen ondersteunend materiaal mee naar huis. Je mag wel een audio opname maken, die je nadien kan herbeluisteren.

Een aanrader als je wilt proeven van wat de Maya astrologie en Vedische numerologie over jouw missie en dieper niveau van ‘zijn’ kunnen onthullen!

Optie 5: Tzolkin verdiepingssessie

Heb je reeds deelgenomen aan één van Groeidala’s Tzolkin workshops? Of heb je reeds een persoonlijke leven- en zielenpad reading mogen ontvangen? En wens je graag verdere individuele opvolging of heb je heel specifieke vragen? Dan is deze verdiepingssessie iets voor jou. Je brengt al het documentatiemateriaal dat je ontvangen hebt mee naar de sessie, je krijgt een individuele reading en je persoonlijke vragen worden beantwoord.

Ik voorzie 2,5u voor deze verdiepingssessie ter waarde van € 150. Ik reken hiervoor mijn standaard coachingstarief van € 60 per uur. Je betaalt enkel voor de tijd dat we effectief bezig zijn.

ANDERE TZOLKIN READINGS

Heb je reeds een persoonlijke Tzolkin levensreading ontvangen? Na deze basis ben je ook welkom voor onderstaande mogelijkheden. Je kan ze ook toevoegen aan de boeking van je levensreading. Dan voorzie ik de nodige extra chart(s) en een extra half uur gesprekstijd tijdens de sessie.

JAARREADING

Specifieke analyse van je huidige levensjaar om beter te kunnen omgaan met de huidige uitdagingen. Weten wat je dit jaar te leren hebt, vergemakkelijkt je proces aanzienlijk.

RELATIEREADING

Analyse van een partner, zoon/dochter, moeder/vader of vriend/vriendin relatie om begrip en inzicht te ontwikkelen in typische kenmerken, valkuilen en hulpbronnen.

FAMILIEREADING

Analyse van de energetische gezinscombinatie en vergelijking van de betekenis in elkaars leven om meer flow te brengen in het samenleven.

DREAMSPELL TELLING

Alle Tzolkin readings worden standaard berekend op basis van de dreamspell telling. Deze Tzolkin telling gaat over je persoonlijkheid, wie je bent in dit leven, en is het gemakkelijkst rationeel te begrijpen en te herkennen in je leven. Readings op basis van andere Tzolkin tellingen zijn ook mogelijk, om nog meer verdieping en inzicht te krijgen: de klassieke, kosmische, ascentie en DNA-telling (voor gevorderden).

TZOLKIN WORKSHOPS

 

Vind je het leuk om de Tzolkin te ontdekken in groep?

De workshops zijn per dag of twee dagen. Het grote voordeel is dat er tijd is om in de diepte te gaan, en dat we ook NLP-integratie oefeningen doen om de wijsheid op een dieper niveau te laten inwerken.

Ontdek de Tzolkin workshops in groep met trainer Sofie Laureyssens.

Share This