Tzolkin Workshop Deel 2

 

Je levenslessen, innerlijke kracht opstelling en jaarhoroscoop

In 2023 werd ons zoontje Ewan geboren. Ik gaf geen live workshops meer (tenzij de boeiende oefengroepen) en legde reeds de basis voor een nieuw online traject. Met het nieuwe ONLINE Tzolkin jaartraject, kan jij helemaal zelf kiezen waar én wanneer dat jij de masterclasses wilt volgen. Ik kijk er superhard naar uit dit traject te lanceren.

De startdatum van het online Tzolkin jaartraject is nog niet bekend. De geboorte van onze Ewan dwingt me immers veel zachter om te gaan met mezelf. Het doorwerken tot in de vroege uurtjes zoals ik vroeger deed, is momenteel met ons kleintje gewoon geen optie meer. Bovendien brengt hij veel bacteriën en virussen mee van de crèche waardoor we ondertussen aan verkoudheid nr 9 en griep nr 4 zitten (en dan heb ik het nog niet gehad over alle andere kwaaltjes) zodat werkplannen helaas vaak in het water vallen. Het is dus ‘go with the flow’, en zien wat er lukt en wanneer.

Wil je graag als eerste op de hoogte gehouden worden van het online Tzolkin jaartraject? 

Zet je dan nu op de VIP lijst en geniet van alle early-bird voordelen.

DEEL 2

Ben je reeds bekend met de Tzolkin?
U

VERDIEPING

Verdiep je in wat dit jaar je astrologisch te brengen heeft. Openbaar de levenslessen die verborgen zitten in de Maya kalender. Ontdek welke inzichten de Maya opstellingen je kunnen brengen.

INTEGRATIE

Met geïntegreerde NLP-integratieoefeningen om inzichten te doorvoelen en te koppelen aan dagelijkse concrete realiteit.

Dit is deel 2 van een 6-delig traject. Enige voorkennis is vereist (indien je twijfelt, bel of mail even om af te checken). De modules zijn apart te volgen. Max 7 deelnemers.

VERKEN JE ENERGIE VAN DIT JAAR

 

Op basis van je geboortedatum en landingsplaats in de Tzolkin kalender kan je je galactische signatuur, evenals het jaarlijks ritme van je ziel afleiden.

Je energie van dit jaar gaan we tijdens deze weekendworkshop extra verkennen.

DE BASISELEMENTEN

 

Het workshopweekend start met een korte herhaling van de basiselementen. Stapsgewijs doorlopen we samen alle stappen en doen we korte oefeningen.

TOPICS DIE AAN BOD KOMEN

 

• Je hoger zelf als gids, via de gidsgolven
• Jouw levenslessen op basis van de poortdagen in je geboortegolf
• Jouw jaarhoroscoop
• NLP integratie: innerlijke kracht opstelling (partnerkruis)
• Integratie via persoonlijke cases/vraagstukken

 

DE BASISELEMENTEN

 

De workshop start met een korte herhaling van de basiselementen. Stapsgewijs doorlopen we samen alle stappen en doen we korte oefeningen.

TOPICS DIE AAN BOD KOMEN

 

• Je hoger zelf als gids, via de gidsgolven
• Jouw levenslessen op basis van de poortdagen in je geboortegolf
• Jouw jaarhoroscoop
• NLP integratie: innerlijke kracht opstelling (partnerkruis)
• Integratie via persoonlijke cases/vraagstukken

INZICHT EN BEWUSTZIJN

Door in te zoomen op je huidige jaarastrologie, zal je gaandeweg de Tzolkin beter en beter onder de knie krijgen.

Zodoende krijg je meer grip op je leven, en krijg je de tools in handen om met de stroom mee te gaan surfen op jouw zielenpad, en het leven te gaan leiden dat je bedoeld bent te leven.

INCLUSIEF

 

• Handige Tzolkin werkbundel van circa 30 blz. in kleur, met o.a. toelichting van: het partnerkruis, de levenslessen, gidsen en gidsgolven.

• Jouw jaarimprint in de dreamspell telling + jouw persoonlijke partnerkruis.

• Toegang tot Groeidala’s downloadarea. 

INCLUSIEF

 

• Handige Tzolkin werkbundel van circa 30 blz. in kleur, met o.a. toelichting van: het partnerkruis, de levenslessen, gidsen en gidsgolven.

• Jouw jaarimprint in de dreamspell telling + jouw persoonlijke partnerkruis.

• Toegang tot Groeidala’s downloadarea. 

DREAMSPELL TELLING

 

In deel 1 tot 3 werken we op basis van de dreamspell telling, welke door José Argüelles in de jaren 80 werd geïntroduceerd. Deze Tzolkin telling gaat over je persoonlijkheid, wie je bent in dit leven, en is het gemakkelijkst rationeel te begrijpen en te herkennen in je leven. In deel 4 gaan we aan de slag met de andere Tzolkin tellingen: de klassieke, kosmische, ascentie en DNA-telling.

 

PRAKTISCHE INFO

• Je inschrijving is definitief vanaf dat het inschrijvingsgeld betaald is. De betaling verloopt elektronisch via de webshop. 

• Na inschrijving zal je direct een bevestiging van je inschrijving ontvangen via mail. Check zeker je spam als je schijnbaar niets ontvangt.

• Voor bedrijven: vul zeker je btw nummer en bedrijfsnaam in bij het bestelproces, in de bevestigingsmail zit dan ook automatisch jouw factuur. 

• Tip: heb je een workshop gemist? Boek dan een privé inhaalsessie bij Sofie, zodat je kan aansluiten bij het vervolg van de workshopreeks. Jullie doen dan samen de integratieoefening(en) en overlopen de theorie. Privé inhalen is mogelijk voor deel 1 tot en met 4. 

• Je ontvangt 7% korting vanaf de 2e workshop die je tezamen boekt. Dit geldt ook voor de Tzolkin oefengroepen. Je korting wordt automatisch verrekend in je winkelmand. Ter verduidelijking van het principe van de korting: voor de eerste workshop van elke aparte boeking betaal je dus het volledige bedrag. De korting geldt op elke tweede en volgende workshop die je er ineens bij boekt en betaalt.

• Inschrijving impliceert de goedkeuring van de algemene voorwaarden van Groeidala inzake workshops. Artikel 7.3 gaat over de annulatievoorwaarden en artikel 12 over facturatie.

• Thee, koffie, water en versnaperingen zijn voorzien. Lunch mag je zelf meebrengen.

Prijs: € 235

totaal voor de 2 dagen workshopdagen in groep

Prijs: € 245

privésessie van 2,5 u voor als je graag wilt kunnen aansluiten bij de rest van de workshopreeks in het lopende jaar

error: Hola daar, vriendelijke Tzolkin fan! 🌟 Het lijkt erop dat je een leuke tekst hebt gevonden die je graag wilt delen. En daar ben ik helemaal voor! Maar voordat je op die kopiëren/plakken-knop drukt, laten we even praten. Deze woorden zijn als kleine digitale baby's, gekoesterd, gevoed en met liefde geschreven door Sofie Laureyssens ✍️. En dan is het heel fijn om daar als blogger en auteur voor gewaardeerd te worden. Als je deze tekst wilt delen, geweldig! Maar doe het met respect - deel gewoon de link naar mijn blog. Bedankt voor je begrip en steun! 💖📝✨