Astro readings

WIE BEN IK?

Als je weet wie je bent, en waarom je hier op Aarde bent, wordt het veel gemakkelijker om het leven te leiden dat je bedoeld bent te leven.

Sofie brengt je via readings in contact met je missie en zielenplan.

Maya astrologie en Vedische numerologie zijn eeuwenoud en beproefde methodes om inzicht te krijgen in onszelf en anderen.

Die openbaring geeft zingeving, bewustwording, betekenis en levenskracht.

astro readings

TZOLKIN & VEDISCHE NUMEROLOGIE

TZOLKIN READINGS

 

De Tzolkin is een cyclische synchroniciteitskalender die gebruikt werd door de ancient Maya’s. Op basis van jouw geboortedatum en dus landingsplaats in de Tzolkin, kan je de blauwdruk van jouw potentieel en zielenplan afleiden. Via een reading krijg je inzicht in je mogelijkheden, missie, hulpbronnen, talenten en uitdagingen in dit leven. Dit zal je enorm ondersteunen op je pad.

NUMEROLOGISCHE READING

 

De Vedische numerologie van grondlegger Harish Johari werkt met de basisgetallen 1 tot en met 9. Elk getal heeft een specifieke symboliek, trilling en metafoor. Welke getallen voor jou belangrijk zijn, wordt afgeleid van je geboortedatum én je naam. De volgorde en unieke combinatie van jouw getallen geeft je karakter en je lotsbestemming weer, alsook hoe je omgeving jou ervaart.