Astrologische en numerologische jaarreading vanuit 4 systemen

“Welke energieën spelen dit jaar in mijn zielenprogramma?”

“Wat zijn aandachtspunten om dit levensjaar mee rekening te houden?”

“Wat wil mijn ziel dit jaar realiseren hier op Aarde?”

Groeidala life coaching maya reading tzolkin 06249 web

Wil je begrijpen waarom bepaalde zaken zich momenteel voordoen in je leven? Elk jaar brengt nieuwe lessen en uitdagingen met zich mee. Wat zijn de huidige transits in je horoscoop en wat is je missie voor dit jaar? Stel je voor hoe waardevol het zou zijn om een gedetailleerde routekaart voor dit levensjaar te hebben. En hoe geruststellend zou het zijn om duidelijkheid te hebben over je jaarmissie, zodat je precies kunt zien welke koerscorrecties je kunt maken om volledig in lijn te leven met het plan dat jouw ziel voor dit jaar heeft uitgestippeld.

Een astrologische en numerologische jaarreading biedt diepgaand inzicht in jouw unieke energetische profiel door een combinatie van Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie en het Levensdoelsysteem. Ideaal als je een omvattend en gefundeerd perspectief wilt krijgen op je zielsmissie en je horoscoop voor dit jaar.

Prijs: € 294

Alles wat je wil weten over dit levensjaar.

Je hebt reeds een uitgebreide persoonlijke levens- en zielepadreading ontvangen van Sofie. Deze astrologische en numerologische jaarreading is een opvolgsessie die specifiek inzoomt op de horoscoop van dit levensjaar.

JOUW JAARENERGIE

Via een reading van je jaarimprint worden de energetische thema’s, kansen en uitdagingen van dit levensjaar duidelijk. De verschillende astrologische en numerologische systemen die Sofie gebruikt, vullen elkaar aan. Wanneer de systemen elkaar bevestigen, dan is het heel duidelijk dat dit de essentie weerspiegelt waar jouw jaar om draait.

U

RITME VAN JE ZIEL

Elk jaar, van verjaardag tot verjaardag, heeft je ziel een ander lessenpakket op het programma staan. Bij de levens- en zielepad reading die je reeds ontvangen hebt, kreeg je een overzicht vanuit de Maya astrologie wat je jaar per jaar tot je 103 jaar kan verwachten. In deze opvolgsessie zoomen we hier dieper op in en bekijken we specifiek wat er in de huidige periode speelt in jouw leven.

U

INZICHT & ONDERSTEUNING

De verschillende astrologische en numerologische systemen schijnen een licht op de blauwdruk van jouw potentieel dit jaar. Patronen en linken tussen schijnbaar onsamenhangende zaken in je leven worden duidelijk. Je begrijpt beter waarom bepaalde dingen nu gebeuren in je leven. Met deze wijsheid is het veel gemakkelijker om het pad te bewandelen dat je bedoeld bent om te wandelen vanuit je ziel.  

ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE JAARREADING VANUIT 4 SYSTEMEN

Het is moeilijk om te begrijpen waarom bepaalde dingen nu gebeuren in mijn leven

 

✖ Verlang je naar een ruimer perspectief op je leven en werk?

✖ Ben je benieuwd wat jouw ziel dit jaar wenst te realiseren?

✖ Wil je weten wat jouw jaarlessen en werkpunten zijn?

✖ Sta je op een kruispunt in je leven en zou je graag advies krijgen over welke weg te gaan?

✖ Weet je niet goed hoe jouw huidige levensuitdagingen aan te pakken?

✖ Ben je nieuwsgierig om meer over jezelf te weten te komen?

✖ Heb je nood om te begrijpen waarom welke thema’s momenteel spelen in je leven, en wat mogelijks de kosmische bedoeling daarvan is?

✖ Wil je weten of je nog op schema zit en het juiste pad volgt?

Na deze astrologische en numerologische jaarreading

 

Heb je een duidelijk gevoel van hoe je momenteel op jouw pad zit of net niet;

Kan je benoemen wat jouw jaardoel is dit jaar vanuit zielenperspectief;

Begrijp je wat er dit levensjaar voor jou speelt vanuit 4 verschillende astrologische en numerologische perspectieven; de Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie en het Levensdoelsysteem;

Weet je waarin deze systemen overeenkomen met betrekking tot jouw jaarlessen, kansen en uitdagingen;

Kan je jouw jaarmissie helder omschrijven in jouw unieke jaar missiemantra;

Weet je wat je zou kunnen veranderen om meer gealigneerd te leven met jouw zielsmissie;

Voel je je meer geconnecteerd met wie je diep van binnen bent;

Sta je zelfbewust(er) in het leven.

Hoe hebben anderen deze reading bij Sofie ervaren?

★★★★★

Levensverrijkende inzichten

“Ik heb zoveel levensverrijkende inzichten gekregen! Het plaatst zoveel in perspectief op grote en kleine schaal, wat je hier komt doen, algemeen en zelfs op een dagelijkse basis. Dank je wel Sofie.”

Xavier L.

★★★★★

Een echte aanrader

“Sofie slaagt er wonderbaarlijk in om zeer diepgaande informatie op een heel begrijpelijke manier weer te geven. Je krijgt ook mooi beeldmateriaal mee dat heel sprekend is. Ik heb de opname helemaal uitgeschreven voor mezelf en kijk er nog regelmatig naar. Vooral bij moeilijke momenten of uitdagende situaties kan dit plots een nieuw perspectief geven waardoor ik weer ‘de les’ in de uitdaging vind. Dan snap ik wat die situatie nu op mijn pad komt doen. Een echte aanrader, zowel voor je totale levensplan, als voor een jaarlijks vooruitzicht. Ik ga alvast rond mijn verjaardag terug!”

Anka De Brucker

ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE JAARREADING VANUIT 4 SYSTEMEN

Groeidala life coaching maya reading tzolkin 8981 web

CONCREET 

⇨ Een persoonlijk consult van 2 uur bij Groeidala te Zoersel, BE (online is ook mogelijk).

⇨ Sofie bereidt jouw jaarreading grondig voor.

⇨ Je mag een audio opname maken zodat je alles achteraf terug kan beluisteren en verder integreren.

⇨ Sofie combineert voor de astrologische en numerologische jaarreading inzichten vanuit de Tzolkin (Maya astrologie) met de Vedische numerologie, het Levensdoel Systeem én de Westerse astrologie.

⇨ We formuleren samen op het eind van de sessie jouw persoonlijke jaar missiemantra, als ankerpunt voor je jaar, waarop je kan terugvallen in je dagelijks leven en op moeilijke momenten.

⇨ Je neemt alle documentatie mee, inclusief al je persoonlijke profielen, die je reeds kreeg tijdens je levens- en zielenpadreading.

Je krijgt daarbij de volgende extra persoonlijke profielen in kleur:

– jouw astrologische chart met de transits van de huidige planeten in de Westerse astrologie.

– jouw solaar en progressieve chart in de Westerse astrologie.

– jouw energetische blauwdruk/jaarimprint of jouw jaargolf in de Tzolkin dreamspell telling.

– een overzicht van jouw jaargetallen in de Vedische numerologie en in het Levensdoelsysteem.

Tafelopstellingen systemisch werk

Verder krijg je ook nog volgend ondersteunend materiaal:

– een overzicht van de numerologische betekenissen per jaar.

Jaaa ik wil deze jaarhoroscoop boeken!

Hou er rekening mee dat je meestal enkele weken moet wachten vooraleer je terecht kan bij Sofie. Boek je reading dus tijdig.

Jaaa ik wil deze reading boeken!

Hou er rekening mee dat je meestal enkele maanden moet wachten vooraleer je terecht kan bij Sofie. Boek je reading dus tijdig.

Dit is Sofie, de bezielster van Groeidala

Sofie Laureyssens is groei initiator: zielenprogramma ontleedster en holistisch therapeut. Haar grote drijfveer in het leven is persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij haar coachingspraktijk Groeidala kan je terecht voor levens- en zielenpadreadings op basis van 5 astrologische en numerologische systemen welke Sofie met elkaar integreert en combineert: Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie, Human Design én het Levensdoelsysteem. Verder kan je bij Groeidala terecht voor holistische therapie met een combinatie van IEMT-traumatherapie (op basis van oogbewegingen), The One Method’ spirituele ondersteuning, NLP-technieken, Impeccable Leadership en systemische tafelopstellingen. In Sofies aanbod zit ook nog zingevende loopbaanbegeleiding om een loopbaan te vinden die past bij wie jij diep vanbinnen werkelijk bent. Alsook een heel Tzolkin gamma met persoonlijke Tzolkin profielen, e-boeks en online trajecten.

Sofie Laureyssens is al sinds 2008 enorm gepassioneerd door de Mayaanse astrologie en de cyclische Tzolkin kalender. Ze heeft ondertussen tientallen Tzolkin workshops begeleid als teacher en honderden readings gegeven. Elke 13-dagen publiceert Sofie een inspirerende blog met een update over de huidige Tzolkin periode-energie. Er staan ook nog 2 Tzolkin boeken, een set Tzolkin inspiratiekaarten en een Tzolkin app met veel coole features in de pijplijn. Door de wijsheden van de Tzolkin zelf te gaan volgen en integreren, kwam Sofie in aanraking met haar eigen kracht.

Haar doel is de eerder complexe Tzolkin intelligentie op een begrijpbare manier naar de wereld te brengen, door middel van persoonlijke readings, lezingen, workshops en boeken. Verder vindt ze het enorm belangrijk dat mensen bewust worden van hun zielsmissie in dit leven. Daarmee combineert ze verschillende astrologische en numerologische systemen met elkaar zodat cliënten een zeer gefundeerd verhaal te horen krijgen. Als je weet wat je ziel hier komt doen op Aarde in dit leven, wordt het namelijk veel gemakkelijker om de nodige transformaties te realiseren.

Groeidala life coaching maya reading tzolkin about sofie laureyssens 06324 web

ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE JAARREADING VANUIT 4 SYSTEMEN

Deze reading is voor jou…

✔ Als je meer wilt weten over jezelf

✔ Als je openstaat voor de spirituele dimensie van het leven

✔ Als je wilt weten wat dit jaar voor jou in petto heeft

✔ Als je op een kruispunt staat in je leven en niet weet welke kant je op moet

✔ Als je op zoek bent naar begidsing op jouw pad

✔ Als je gelooft dat het leven een betekenis heeft en wilt weten wat jij nu te leren hebt

✔ Als je wilt begrijpen waarom bepaalde dingen nu gebeuren in je leven

✔ Als je wilt weten hoe je nog meer kan aligneren met jouw zielsmissie op dit moment

Deze astrologische en numerologische jaarreading is niet voor jou…

Als je nog geen levens- en zielenpadreading van Sofie hebt ontvangen

Als je niet open staat voor astrologie of numerologie

Als je niet gelooft dat we hier op Aarde zijn om te groeien en lessen te leren

Als je op zoek bent naar waarzeggerij of exacte voorspellingen

Veelgestelde vragen

ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE JAARREADING VANUIT 4 SYSTEMEN: FAQ

Mag ik een audio-opname maken?

Ja zeker. Je voorziet best alvast vooraf al een recorder app op jouw gsm. Bij Iphone is er de standaard app ‘dictafoon’. Op andere smartphones zijn er de volgende mogelijkheden qua app naam: audiorecorder, voice recorder, geluidsrecorder, spraakmemo’s, … Ik neem de reading zelf ook op voor de zekerheid. Moest er iets misgaan met jouw eigen opname dan hebben we een back-up.

Ik heb al eens een reading laten doen, is deze reading dan nog interessant voor mij?

Ja, ongetwijfeld krijg je nog nieuwe inzichten door deze combinatiereading van 4 astrologische en numerologische systemen. Elke astroloog en numeroloog legt zijn nadruk en accenten.

Sofie is een ervaren Maya astroloog sinds 2008, dus geen beginner. Met de jaren heeft ze steeds extra astrologische en numerologische systemen erbij genomen. Net door deze systemen te combineren en vergelijken met elkaar, komt de kern van jouw zielsmissie duidelijk naar boven. Deze fundering heb je minder als je maar 1 systeem bestudeert.

Ik zou graag bijkomend een relatie astrologisch bekijken, is dat mogelijk?

Als er nu echt een belangrijk proces gaande is in één van je relaties (bv partner, zoon/dochter, moeder/vader, vriend/vriendin), kan het wel handig zijn om een extra focus te leggen op deze relatie-astrologie. Als je hier niet apart voor wilt terugkomen, kan je dit doen door bij het boekingsproces een extra add-on ‘Extra RELATIE reading’ te selecteren. Er komt dan een extra uur tijd bij jouw reading en Sofie bereid enkele extra elementen voor om te bespreken: 2 extra Tzolkin golven en 2 Westerse astro charts: telkens voor de combinatie energie en voor de andere persoon. Ook de match tussen jullie 2 vanuit de Vedische numerologie komt aan bod in de bespreking.

Ik zou graag bijkomend mijn gezin of familie astrologie bekijken, is dat mogelijk?

Als er momenteel een belangrijk proces gaande is in je gezin of familie (4 personen in totaal), kan het wel handig zijn om een extra focus te leggen op deze gezins-astrologie. Als je hier niet apart voor wilt terugkomen, kan je dit doen door bij het boekingsproces een extra add-on ‘Extra FAMILIE reading’ te selecteren. Er komt dan een extra uur tijd bij jouw reading en Sofie bereid heel wat extra elementen voor om te bespreken. Bij deze familiereading ontvang je 12 extra golven/charts: 4 extra Tzolkin golven, 4 extra Westerse astro charts en 4 extra numerologische berekeningen: telkens voor de combinatie energie en voor de 3 andere personen. Ook de match tussen de personen onderling vanuit de Vedische numerologie en het Levensdoelsysteem komt aan bod in de bespreking.

Je familie of gezin telt hierbij max 4 personen in totaal; dus 3 personen extra, want de analyse van jezelf was al inclusief in de levens- en zielenpadreading.

Ik heb het gevoel dat ik extra therapie, coaching en/of healing nodig heb achteraf? Kan dat?

Dat is zeker mogelijk. Vaak komen cliënten eerst voor een reading bij Sofie. Deze reading legt valkuilen, levenslessen, trauma’s en mogelijke zielewondes bloot. Enkele weken na de reading is het dan goed om hiermee aan de slag te gaan.

Voel je dat er wel wat werk aan de winkel is? Boek dan alvast 2 of 3 opvolgsessies met 3 weken tussen na je reading. Zo ben je zeker dat je na de reading snel aan de slag kunt en dat je niet nog maanden moet wachten. Want vaak duurt het enkele maanden voor je weer terecht kan bij Sofie.

Welk soort opvolgsessie je precies boekt is niet zo heel belangrijk. Op het moment zelf voelt Sofie toch intuïtief in welk soort aanpak en eventuele combinatie van technieken voor jou het beste is.

Hoe kan ik betalen?

Je kiest zelf hoe je wenst te betalen:

 • op voorhand rechtstreeks via mijn boekingssysteem (voor mij niet zo ideaal wegens extra kosten);
 • op het einde van de sessie via payconic of je bankapp, cash of met een loopbaancheque (bij loopbaanvragen).
Zoersel (BE) is nogal ver voor mij, kan de reading ook online doorgaan?

Online is absoluut ook mogelijk. Sofie stuurt de documentatie dan achteraf naar je op met de post (hiervoor rekent ze een kleine meerkost). Op het moment zelf kan je alles netjes meevolgen op je scherm.

Je selecteert hiervoor bij het boeken de ONLINE versie. In het proces wordt dan jouw postadres opgevraagd. Je krijgt automatisch de Zoomlink aan in jouw mailbox.

Hou er rekening mee dat je smartphone of tablet niet geschikt voor een astro reading. Je hebt echt een laptop of computer nodig. Er is immers veel te zien op je scherm qua documentatie en anders kan je dat niet meevolgen. Je kan best ook een ethernet kabel gebruiken voor het internet in plaats van wifi. Als we op het moment zelf kostbare tijd verliezen door connectieproblemen dan is dat erg sneu.

Als je dat graag hebt, dan neem ik jouw online reading op en stuur ik je achteraf de download link. Er is dan zowel een visuele als auditieve opname beschikbaar. Je kan dan zowel de reading terug bekijken als beluisteren.

Ik heb enorm veel interesse in de Maya astrologie en ik zou graag alle mogelijke Tzolkin profielen hebben en bespreken, is dat mogelijk?

Ja dat is zeker mogelijk. Alle mogelijke profielen die Sofie aan bod laat komen in haar Tzolkin jaartraject, kan je ook bijboeken bij je reading. Je kan het ook aan bod laten komen in een opvolgsessie na de eerste reading.

De volgende extra mogelijkheden zijn er:

 • Visuele weergaven (golven) in alle 4 andere Tzolkin tellingen en de bespreking hiervan:
  • De Klassieke/Bron Telling: je zielsfrequentie over meerdere levens heen;
  • De Kosmische Telling: wie je bent wanneer je ego en ziel samenwerken;
  • De Ascentie/Innerlijke Kind Telling: hoe versnelde groei te realiseren;
  • De Nieuwe Aarde Telling: voor een doorbraak in je blokkades in de Klassieke Telling.
 • Je kosmisch Pentagon: een visueel overzicht van wie je bent in alle 5 Tzolkin tellingen
 • Je Kosmisch Jaar Pentagon: een visueel overzicht van je jaardragers dit jaar in alle 5 Tzolkin tellingen (op basis van je laatste verjaardag) 
Geeft Sofie exacte voorspellingen?

Nee, Sofie kan wel zeggen welke thema’s gaan spelen in de huidige periode en in je leven. Astrologische en numerologische systemen spreken namelijk steeds in symbolentaal. Elk symbool heeft daarbij verschillende mogelijke betekenissen, en het is steeds de vraag hoe iets zich specifiek openbaart.

Zo gaat het Tzolkin zonneteken rode draak bijvoorbeeld over oervertrouwen, daadkracht, geborgenheid, een nieuwe begin en creativiteit maar is het ook de oermoeder en heeft het te maken met zorgen voor en ouderschap. In een jaar waarin de rode draak prominent aanwezig is in je profiel zou het bijvoorbeeld kunnen betekenen dat je een nieuwe weg inslaat in je werk of relatie. Maar het kan ook betekenen dat je een kind op de wereld gaat zetten. Of dat je eindelijk een kwetsure in de familielijn rond je niet geborgen voelen gaat aanpakken. De symbooltaal is dus te interpreteren naar gelang jouw specifieke situatie, op dit moment in je leven.

Sofie doet dus niet aan exacte voorspellingen, maar gaat wel samen met jou op zoek wat de astrologische en numerologische symbooltaal in jouw specifieke situatie zou kunnen betekenen. Daarmee dat Sofie ook geen louter schriftelijke readings geeft in de zin van een bundeltje met algemene waarheden. Een goeie reading veronderstelt immers live interactie zodat de essentie er samen met jou uitgehaald kan worden. En dit op een manier dat je er echt iets aan hebt op lange termijn.

Is het mogelijk een schriftelijke neerslag te krijgen van de reading?

Nee, dit is immers ontzettend arbeidsintensief. Je krijgt wel heel wat ondersteunend materiaal waardoor je gemakkelijk zaken terug kan opzoeken en verder integreren.

Je kan uiteraard zelf wel een schriftelijke neerslag maken op basis van jouw audio opname. Dat is trouwens warm aanbevolen. Ervaring leert dat mensen die dit doen, alles veel dieper integreren.

Als je graag wat meer wilt weten over jouw Maya Tzolkin geboortegolf, kan het wel interessant zijn om de blog van jouw geboortegolf te lezen. Elke 13 dagen publiceert Sofie op deze website en alle socials Facebook en Instagram een nieuwe blog over de actuele periode energie. In het overzicht kan je jouw geboortegolf en jaargolf opzoeken. Dat geeft ongetwijfeld nieuwe inzichten.

Wat is het voordeel van een combinatiereading vanuit 4 verschillende astrologische en numerologische systemen?

Sofie combineert voor de reading inzichten vanuit de Tzolkin (Maya astrologie) met de Vedische numerologie, het Levensdoel Systeem én de Westerse astrologie om zo een ruim perspectief te krijgen op wie je bent en wat jouw missie is in dit leven.

Door vanuit verschillende astrologische en numerologische systemen te kijken naar jouw persoonlijk profiel worden er andere accenten gelegd met elks een meerwaarde en extra informatie. Het ene systeem vult het andere systeem aan. Ook helpen de systemen om de symbooltaal gemakkelijker te interpreteren door de specifieke hints vanuit elk systeem. En waar de systemen allemaal in overeenkomen dat is heel duidelijk jouw essentie en kernmissie in dit leven. Deze combinatiereading is erg gefundeerd.

Boek je reading

 

ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE JAARREADING VANUIT 4 SYSTEMEN

Klik op de knop om je afspraak te boeken.

 

€ 294

error: Content is protected !!