Over Groeidala

Na verschillende opleidingen en bedrijfservaringen heeft Sofie Laureyssens begin 2016 coachingspraktijk Groeidala opgericht. Sindsdien heeft Sofie tientallen workshops geteacht als trainer. Over de jaren heen heeft ze honderden cliënten en deelnemers begeleid om meer en meer zichzelf te worden en hun missie te leven.

De naam Groeidala kwam plotsklaps ‘uit de lucht vallen’ en voelde meteen goed. Pas jaren later ontdekte Sofie dat de naam Groeidala precies resoneert met haar missie in de ‘kosmische telling‘ van de Tzolkin, wie ze is als haar ego en ziel in overeenstemming zijn. Dat was een ontroerende bevestiging helemaal op het juiste pad te zijn.

Wat betekent ‘Groeidala’?

GROEI

De groene plant in het midden van het logo is het symbool voor de ’GROEI’ van het nieuwe leven, voortgestuwd door ervaringen uit het verleden, getrokken naar een positieve en vervullende toekomst. Vanuit een inspirerend doel ontstaat een bloem van mogelijkheden in het nu.

DALA

’DALA’ en de buitenste cirkel van het logo verwijst naar het patroon van een mandala en dan meer bepaald naar de cyclus van eeuwig durende verandering, een patroon dat zich steeds herhaalt. We kunnen immers steeds blijven evolueren en groeien, telkens op een verder niveau, in een nieuwe dimensie.

Het Groeidala ® merk is een beschermde merknaam.

DE MISSIE VAN GROEIDALA

Een constante beweging van groei en bewustwording initiëren. Mensen positieve keuzes laten maken en hen ondersteunen hun hoogste potentieel te vervullen.

Waarvoor kan je bij Groeidala terecht?

SOFIE HEEFT EEN RUIME EXPERTISE

 

Leer Sofie Laureyssens alvast kennen in dit YouTube filmpje op haar kanaal Groeidala.

Ze licht toe welke technieken ze inzet bij haar begeleiding en coaching. Zo kan je reeds invoelen wie Sofie is, en wat je kan verwachten.

Voel je welkom, voor een begeleiding van hart tot hart.

Onze partners

Sinds 2018 is Groeidala ook onderaanneming bij Arcturus nv, een gecertificeerd centrum in loopbaanbegeleiding bij de VDAB.

De online marketing van Groeidala wordt met veel liefde verzorgd door Natalie Tempelers van CreArte Studio. Natalie verwerkt de teksten die Sofie zelf schrijft met foto’s naar blog posts op de website, nieuwsbrieven en posts op Instagram en Facebook.