fbpx

Over Groeidala

Begin 2016 heeft Sofie Laureyssens haar coachingspraktijk Groeidala opgericht. Ze werkt samen met verschillende partnerorganisaties. Sofie heeft reeds tientallen workshops geteacht en heeft honderden cliënten en deelnemers begeleid. 

ONZE PARTNERS

Sinds 2018 is Groeidala ook onderaanneming bij Arcturus nv, een gecertificeerd centrum in loopbaanbegeleiding bij de VDAB.

DE MISSIE VAN GROEIDALA

 

Een constante beweging van groei en bewustwording initiëren. Mensen positieve keuzes laten maken en hen ondersteunen hun hoogste potentieel te vervullen.

Wat betekent ‘Groeidala’?

GROEI

De groene plant in het midden van het logo is het symbool voor de ’GROEI’ van het nieuwe leven, voortgestuwd door ervaringen uit het verleden, getrokken naar een positieve en vervullende toekomst. Vanuit een inspirerend doel ontstaat een bloem van mogelijkheden in het nu.

DALA

’DALA’ en de buitenste cirkel van het logo verwijst naar het patroon van een mandala en dan meer bepaald naar de cyclus van eeuwig durende verandering, een patroon dat zich steeds herhaalt. We kunnen immers steeds blijven evolueren en groeien, telkens op een verder niveau, in een nieuwe dimensie.

Het Groeidala ® merk is een beschermde merknaam.