Openbarende astrologische en numerologische readings

LEVENS- & ZIELENPADREADING

Groeidala_astrologische-en-numerologische-readings-levens-en-zielenpad-reading-tzolkin-maya-astrologie-numerologie1234-levensdoel-missie

Je vraagt je af wie je werkelijk bent en wat jou zo uniek maakt. Je weet dat er een diepere reden moet zijn voor je bestaan op Aarde, maar je hebt geen benul van wat jouw missie zou kunnen zijn. Ben je wel de juiste dingen aan het doen in je leven? Past je huidige job echt bij jou? Ben je nieuwsgierig naar wat voor partner goed bij je past? En wat maakt jouw levensmissie zo anders dan die van anderen? Welke cruciale levenslessen wil jouw ziel leren?

Stel je eens voor hoe waardevol het zou zijn om een gedetailleerde routekaart te hebben voor jouw levenspad! En hoe geruststellend zou het zijn om helderheid te hebben over je levensmissie, zodat je precies kunt zien welke veranderingen je kunt maken om volledig in lijn te leven met het grotere plan dat jouw ziel voor dit leven heeft uitgestippeld.

Resoneert dit met jou? Dan is een levens- en zielenpadreading bij Sofie precies wat je nodig hebt. Deze reading biedt een diepgaand inzicht in jouw unieke energetische profiel door middel van een unieke combinatie van 5 astrologische en numerologische systemen: Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie, Human Design en het Levensdoelsysteem. Een levens- en zielenpadreading bij Sofie is ideaal als je op zoek bent naar een grondig en goed onderbouwd perspectief op jouw zielsmissie in dit leven.

OPVOLG ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE READINGS

Heb je reeds een persoonlijke levens- en zielenpadreading ontvangen van Sofie en weet je wat jouw unieke levensmissie is? Dan is het fijn om nog een laag dieper te gaan en nog meer inzichten te krijgen over je huidige levensfase of de dynamiek met de naaste mensen in je omgeving.

Na de basis levens- en zielenpadreading ben je ook welkom voor onderstaande andere astrologische en numerologische readings. Sommige mensen komen graag elk jaar terug voor een update.

Je kunt deze verschillende readingsopties ook toevoegen als add-on aan de boeking van je levens- en zielenpadreading. Selecteer dan de gewenste extra opties bij ‘voeg toe aan je afspraak’ tijdens het boekingsproces. Dan voorzie ik de nodige extra chart(s) en extra gesprekstijd tijdens je levens- en zielenpadreading. Tijdens een aparte sessie hebben we natuurlijk meer tijd om ons te focussen en in de diepte te gaan. Maar als je een prangende vraag hebt, dan kan dit wel een fijne oplossing zijn.

Groeidala-astrologische-en-numerologische-readings-jaarreading

JAARREADING

Wil je begrijpen waarom bepaalde zaken zich momenteel voordoen in leven? Elk jaar brengt je nieuwe lessen en uitdagingen. Wat zijn de huidige transits in je horoscoop en wat is je missie van dit jaar? Hoe waardevol zou het zijn om een gedetailleerde routekaart te hebben voor dit levensjaar? En hoe geruststellend zou het zijn om helderheid te hebben over je jaarmissie, zodat je precies kunt zien welke koerscorrecties je kunt maken om volledig in lijn te leven met het plan dat jouw ziel voor dit jaar heeft uitgestippeld.

Door een specifieke analyse van je huidige levensjaar krijg je inzicht in de uitdagingen en succesen die je mogelijks te wachten staan. Dit inzicht vergemakkelijkt je proces aanzienlijk, omdat je beter begrijpt wat je dit jaar te leren hebt. Je kan je evolutie overzien en weet waarop te letten.

Groeidala-astrologische-en-numerologische-readings-relatiereading-

RELATIEREADING

Ben je op zoek naar antwoorden over een relatie? Wil je inzicht waarom bepaalde thema’s getriggerd worden tussen jou en iemand anders? Wat zijn de zielslessen tussen jou en je partner, of tussen jou en je kinderen of met je moeder en je vader? Dit kan heel intrigerend zijn want je voelt dat er een bepaalde dynamiek is, maar je kan er niet precies de vinger opleggen. Hoe handig zou het toch zijn als je zou weten waarop je moet letten om deze belangrijke relaties in je leven te laten slagen.

Herken je dit? Dan is een relatiereading bij Sofie wat je zoekt. Bij deze analyse van een partner, zoon/dochter, moeder/vader of vriend/vriendin relatie krijg je begrip en inzicht in de typische kenmerken, valkuilen en hulpbronnen in jullie relatie.

Groeidala astrologische en numerologische readings familiereading Tzolkin

FAMILIEREADING

Ben je op zoek naar helderheid binnen je gezin? Wil je begrijpen waarom bepaalde thema’s telkens weer opspelen tussen jou en je familieleden? Wat zijn de spirituele lessen met je gezinsleden? Vaak voel je dat er iets speelt, maar kun je niet precies benoemen wat het is. Stel je voor hoe betekenisvol het zou zijn om te weten hoe je deze essentiële familierelaties kunt laten opbloeien.

Resoneert dit? Dan is een familiereading iets voor jou. Deze reading biedt een diepgaande analyse van de energetische dynamiek binnen je gezin en de betekenis die jullie voor elkaar hebben. Door inzicht te krijgen in de unieke kenmerken, uitdagingen en sterke punten van je relaties, kun je meer harmonie en flow in het dagelijks leven brengen.

HOLISTISCHE THERAPIE MET ASTROLOGIE

traumatherapie iemt integral eye movement therapy

Heb je moeite om te begrijpen waarom er dingen in jouw leven gebeuren? Loop je momenteel vast in een specifiek aspect van je leven zoals werk, relatie of je zelfbeeld? Soms is het moeilijk te begrijpen wat de hogere bedoeling is van alles wat wat je meemaakt. Wat staat er in de sterren geschreven? Wat heb je te leren? Wat is de reden van je bestaan hier op Aarde? Welke transformatie wilt je ziel doorgaan? Je voelt dat je nog niet jouw volle potentieel benut, maar je hebt geen idee van wat jouw levensmissie is en hoe je de patronen kan overstijgen die je blokkeren. 

Herken je dit? Dan is holistische therapie bij Sofie iets voor jou. Bij holistische therapie focussen we op het thema waar jij ondersteuning in nodig hebt, en koppelen we dit aan jouw levensmissie, actuele transits en jaarenergie. Vaak helpt het echt wel te weten welke actuele transformaties geschreven staan in ‘de sterren’. Sofie combineert Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie, Human Design en het Levensdoelsysteem om inzichten te geven over je levensfase, relaties en levensmissie. Afhankelijk van wat voor jou specifiek nodig is. Deze esoterische systemen helpen je bij het identificeren van diepere patronen en cycli in je leven. De focus bij deze persoonlijke begeleiding ligt op de holistische therapie. De reading is zonder voorbereiding van Sofie en gewoon on-the-spot. 

Veelgestelde vragen over astrologische en numerologische readings

ASTROLOGISCHE EN NUMEROLOGISCHE READINGS

Kan ik een factuur krijgen?

Ja zeker. Als je een factuur wenst, komt er +21% administratieve vergoeding bij.

Mag ik een audio-opname maken?

Ja zeker. Je voorziet best alvast vooraf al een recorder app op jouw gsm. Bij Iphone is er de standaard app ‘dictafoon’. Op andere smartphones zijn er de volgende mogelijkheden qua app naam: audiorecorder, voice recorder, geluidsrecorder, spraakmemo’s, …

Waar vinden de astrologische en numerologische readings plaats? Zijn online sessies ook mogelijk?

De astrologische en numerologische readings vinden in principe altijd plaats in de Antwerpsedreef 119, 2980 Zoersel.

Online strologische en numerologische readings via Zoom zijn ook mogelijk. Boek dan de online variant en ontvang automatisch de zoomlink in jouw bevestigingsmail.

Bij online sessies is het belangrijk dat je een computerscherm hebt (een smartphone of tablet zijn niet geschikt). Het fijnste is dat je een ethernetkabel gebruikt voor het internet (in plaats van wifi), voor een goede stabiele connectie zonder storingen. Onze tijd is immers kostbaar, en wil ik optimaal kunnen gebruiken voor de astrologische en numerologische readings.

Wat is een astrologische en numerologische reading?

Een astrologische en numerologische reading bij Groeidala combineert verschillende systemen zoals Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie, Human Design en het Levensdoelsysteem. Dit biedt een diepgaand inzicht in je levenspad, missie en unieke energetisch profiel.

Welke types astrologische en numerologische readings zijn beschikbaar?

Bij Groeidala kun je kiezen uit verschillende types readings, zoals:

  • Levens- en zielenpadreading: Analyse van je unieke energetisch profiel, levensmissie en zielenplan. Advies over je carrière op basis van je unieke profiel. 
  • Jaarreading: Inzicht in het komende jaar en belangrijke transits.
  • Relatiereading: Inzicht in de dynamiek en potentie van je relaties.
  • Familiereading: Begrip van de energetische verbanden binnen je gezin.
Wat is Tzolkin Maya astrologie?

Tzolkin Maya astrologie is een oude kalender die helpt om kosmische cycli te begrijpen en je levensmissie te ontdekken. Het biedt inzicht in de uitdagingen en kansen in je leven.

De Tzolkin is een cyclische kalender en bestrijkt 260 dagen met elk een unieke energetische waarde. Deze matrix wordt gevormd door een combinatie tussen 20 zonnetekens (met elk een kwaliteit en een schaduwzijde) en 13 tonen (13 expressie/ uitingsmanieren van de zonnetekens).
Na 260 dagen start de cyclus opnieuw. Aangezien de kalender cyclisch is, worden die aspecten die je nog niet volledig getransformeerd hebt, op een volgend moment terug aangeboden.

Wat is Vedische numerologie?

De Vedische numerologie gebruikt basisgetallen 1 tot 9, elk geassocieerd met een planeet en specifieke karakteristieken. Deze methode helpt je om je innerlijke kracht en potentieel te begrijpen aan de hand van psychisch nummer, lotsnummer, brugnummer en naamnummers.

Hoe vaak moet ik een reading doen?

De frequentie van wanneer je een astrologische en numerologische readings kunt doen hangt af van je persoonlijke behoeften. Jaarlijks, bij levensveranderingen of specifieke vragen kan een reading nuttig zijn.

Hoe maak ik een afspraak voor astrologische en numerologische readings?

Je kunt handig een afspraak maken via het boekingssysteem van Groeidala. Bezoek de boekingspagina https://groeidala.as.me/schedule.php en kies de gewenste reading en tijdstip.

Wat kan ik verwachten na een reading?

Na een reading heb je meer inzicht in jezelf, je levensdoel en je energetische profiel vanuit de verschillende astrologische en numerologische systemen: Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie, Human Design én het Levensdoelsysteem. Dit kan leiden tot persoonlijke groei, helderheid en een dieper begrip van je missie en relaties.

Wat is de Tzolkin Academie?

De Tzolkin Academie van Groeidala biedt cursussen zoals Tzolkin Basics, Tzolkin Deep Dive en de Mystieke Reis Door De Zonnetekens, waarin je de basis en de diepere betekenissen van de Tzolkin Maya-kalender leert begrijpen. Deze cursussen helpen je om je zielskracht te ontdekken en je levensdoel te formuleren. Dit zowel voor jezelf als voor anderen. 

Wat vertelt je geboortedatum?

Je geboortedatum bevat waardevolle informatie die je kunt ontdekken door verschillende spirituele en esoterische systemen te gebruiken.

In de Tzolkin Maya astrologie onthult je geboortedatum je geboortegolf, zielenpad en levensmissie door kosmische cycli en invloeden van zonnetekens en tonen.

Vedische numerologie analyseert de getallen in je geboortedatum, waarbij elk getal overeenkomt met een planeet en specifieke karaktereigenschappen onthult.

Westerse astrologie bepaalt je zonneteken op basis van je geboortedatum, wat inzicht geeft in je kernpersoonlijkheid, sterke punten en zwaktes. Maar ook je cheiron, met name je grootste kwesture komt aan bod. Evenals je noordelijkse maansknoop met je hoger emissie in dit Leven. 

Het Levensdoelsysteem combineert verschillende getallen om je unieke bijdrage aan de wereld te ontdekken.

Human Design gebruikt je geboortedatum en -tijd om een gedetailleerde blauwdruk van je energie en persoonlijkheid te creëren.

Door al deze astrologische en numerologische deze systemen te integreren, biedt Groeidala een holistische benadering om je volledige potentieel en levensdoel te begrijpen.

★★★★★

“De boodschap van ‘mijn numerologie’ was er ‘boenk op’ zoals ze zeggen. Gewoon zalig! Je doet echt mooi werk. Ik ben ineens 5 stappen verder op de ladder qua zelfkennis en een doel…”

Svea Wyn

Algemene Voorwaarden

Privacy & Cookiebeleid

Contact

© 2024 • Groeidala ® All Rights Reserved • Antwerpsedreef 119, 2980 Zoersel • BTW BE 0649.564.062 | Made with ♥ by CreArte Studio
error: Content is protected !!