Openbarende astrologische en numerologische readings

LEVENS- & ZIELENPADREADING

Fundamentele reading van jouw uniek energetisch profiel door middel van een combinatie van de Tzolkin Maya astrologie, Vedische numerologie, Westerse astrologie én het Levensdoelsysteem. Voor mensen die een omvattend en gefundeerd perspectief willen ontvangen op hun zielsmissie in dit leven.

OPVOLG READINGS

Heb je reeds een persoonlijke levens- & zielenpadreading ontvangen van Sofie? Na deze basis ben je ook welkom voor onderstaande mogelijkheden. Je kan ze ook toevoegen aan de boeking van je levensreading. Dan voorzie ik de nodige extra chart(s) en een extra gesprekstijd tijdens de sessie. Tijdens een aparte sessie hebben we natuurlijk meer tijd om ons te focussen en in de diepte te gaan.

JAARREADING

Specifieke analyse van je huidige levensjaar om beter te kunnen omgaan met de huidige uitdagingen. Weten wat je dit jaar te leren hebt, vergemakkelijkt je proces aanzienlijk.

RELATIEREADING

Analyse van een partner, zoon/dochter, moeder/vader of vriend/vriendin relatie om begrip en inzicht te ontwikkelen in typische kenmerken, valkuilen en hulpbronnen.

FAMILIEREADING

Analyse van de energetische gezinscombinatie en vergelijking van de betekenis in elkaars leven om meer flow te brengen in het samenleven.