Business Coaching

BEWUST ONDERNEMEN

 

Groeidala richt zich op de ‘bewuste’ ondernemer die zingeving belangrijk vindt. Je wilt groeien en je hebt de ambitie om jezelf, je team en/of je onderneming te ontwikkelen. Om dat te realiseren heb je inzicht en een klankbord nodig. Sofie Laureyssens ondersteunt jou om leiding te geven vanuit jouw zielskracht en/of jouw missie op professioneel gebied neer te zetten.

In haar business coaching combineert Sofie verschillende technieken: NLP, the One Method, IEMT, systemisch werk, astrologie, numerologie… naar gelang wat jij nodig hebt op dat moment.

BEWUST ONDERNEMEN

Groeidala richt zich op de ‘bewuste’ ondernemer die zingeving belangrijk vindt. Je wilt groeien en je hebt de ambitie om jezelf, je team en je onderneming te ontwikkelen. Om dat te realiseren heb je inzicht en een klankbord nodig. Sofie ondersteunt jou om leiding te geven vanuit jouw zielskracht.

In haar aanpak combineert ze verschillende technieken: NLP, the One Method, IEMT, systemisch werk, astrologie, numerologie… naar gelang wat jij nodig hebt op dat moment.

Werk vanuit jouw zielskracht.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

VERSCHILLENDE

MOGELIJKHEDEN

PERSONAL COACHING

Personal coaching om sterker in je eigen kracht te staan, persoonlijke blokkades te transformeren en inzicht te krijgen in interactieprocessen. Om zaakvoerders te helpen om zich te focussen op wat echt belangrijk is en doelstellingen gemakkelijker te behalen.

SELECTIE ADVIES

Is dit de juiste persoon voor dit specifieke team en de functie? Het selecteren en screenen van de juiste kandidaat voor de juiste job is cruciaal voor succes. U kan rekenen op een oer-degelijke mensgerichte astrologische en numerologische analyse.

TZOLKIN TEAM-READING

Om teamprocessen in organisaties te stroomlijnen. Analyse van de energetische teamcombinatie om begrip en inzicht te ontwikkelen in typisch kenmerken, patronen, valkuilen en hulpbronnen.

WORKSHOPS OP MAAT

Met als topics NLP en/of Maya astrologie. Bijvoorbeeld ‘Vind de bron in jezelf met NLP’, ‘Transformeer je schaduw met NLP delenwerk’, ‘Succesvol communiceren en positief je aandacht richten (NLP)’, ‘Vervul jouw potentieel in je team (Tzolkin)’.

TEAMBUILDING

Op een speelse manier grenzen verleggen en bewustzijn creëren. Van een werkgerelateerd probleem naar een werkgerelateerde droom (samenwerken in groepjes). Ondersteund door een rustgevend klankconcert met live muziek.

LOOPBAANBEGELEIDING

Wil je inzicht in jouw talenten en missie? Stel je je vragen bij je huidige loopbaan? Zijn er bepaalde werkgerelateerde blokkades die je wilt aanpakken? Ook zelfstandigen kunnen genieten van loopbaanbegeleiding met de loopbaancheques van de VDAB!

MUZIKALE ONDERSTEUNING MOGELIJK BIJ WORKSHOPS EN TEAMBUILDINGS

Indien gewenst kunnen de workshops begeleid worden met door de natuur geïnspireerde muziek, live gebracht door Robin Van den Bergh – Inti Sound vzw (www.intisound.be). 

Prijs: 60 euro per uur + btw voor personal coaching

Voor andere projecten: op aanvraag naargelang jouw specifieke vraag

Share This