Business Coaching

BEWUST ONDERNEMEN

 

Groeidala richt zich op de ‘bewuste’ ondernemer die zingeving belangrijk vindt. Je wilt groeien en je hebt de ambitie om jezelf, je team en/of je onderneming te ontwikkelen. Om dat te realiseren heb je inzicht en een klankbord nodig. Sofie Laureyssens ondersteunt jou om leiding te geven vanuit jouw zielskracht en/of jouw missie op professioneel gebied neer te zetten.

In haar business coaching combineert Sofie verschillende technieken: NLP, the One Method, IEMT, systemisch werk, astrologie, numerologie… naar gelang wat jij nodig hebt op dat moment.

Business coaching

BEWUST ONDERNEMEN

 

Groeidala richt zich op de ‘bewuste’ ondernemer die zingeving belangrijk vindt. Je wilt groeien en je hebt de ambitie om jezelf, je team en/of je onderneming te ontwikkelen. Om dat te realiseren heb je inzicht en een klankbord nodig. Sofie Laureyssens ondersteunt jou om leiding te geven vanuit jouw zielskracht en/of jouw missie op professioneel gebied neer te zetten.

In haar business coaching combineert Sofie verschillende technieken: NLP, the One Method, IEMT, systemisch werk, astrologie, numerologie… naar gelang wat jij nodig hebt op dat moment.

Hoe hebben anderen business coaching ervaren?

★★★★★

De rust die van haar fijne energie uitgaat, schept een groot gevoel van veiligheid.

“Sofie beheerst een scala aan methodieken en werkwijzen en combineert deze moeiteloos met elkaar. Daar waar die elkaar vinden, daar zit de essentie en die haalt Sofie er met gemak uit. Daardoor kan ze op een dieper niveau veranderingen ondersteunen. De rust die van haar fijne energie uitgaat, alsook de ruimte die je krijgt, scheppen een groot gevoel van veiligheid. Alles kan en mag er zijn en Sofie kan dit met gemak dragen. Tijdens de business coaching gingen we aan de slag met de blokkades die me in de weg stonden, waardoor ik nu vanuit meer vrijheid kan ondernemen.”

Bieke Vermeulen

★★★★★

Een zeer prettige en leerzame ervaring!

“Ik ben bij Sofie gekomen via zeer positieve referenties van mensen die ik goed ken en die mij goed kennen. Hoewel met enige voorzichtigheid naar astrologie als leidraad, ben ik zeer onder de indruk geraakt van de kennis en diepgang van Sofie over deze invalshoek en methodiek. Met name de toepasselijkheid op mijn actuele topics was voor mij een eyeopener. Sofie heeft een zeer toegankelijke stijl en weet de complexiteit van astrologie zeer helder over te brengen. Al met al dus een zeer prettige en leerzame ervaring!”

Job de Visser

Werk vanuit jouw zielskracht.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

PERSONAL COACHING

Personal coaching om stevig in je eigen kracht te staan en professioneel goed gealigneerd te zijn met jouw unieke zielsmissie. Counselor Sofie Laureyssens geeft je inzicht en adviseert je hoe jouw talenten en potentieel beter te benutten. Ze helpt je bij het graven in je onderbewuste en leert je belemmerende patronen te transformeren en emotionele en energetische ballast achter te laten. Deze één op één business coaching ondersteunt jou als zaakvoerder om vrijer te zijn, en jouw bedrijfsdoelstellingen gemakkelijker te behalen.

SELECTIE ADVIES

Een goed uitgebalanceerd en succesvol team bevat teamleden met verschillende talenten. Sofie combineert haar HR en astrologische achtergrond om je te adviseren bij de selectie van je nieuwe teamlid of business partner. Via een astrologische en numerologische analyse wordt snel duidelijk wat een goede teamcombinatie is en wat niet. Door je kandidaat en de teamcombinatie energetisch te screenen weet je vooraf wat de valkuilen zullen zijn, alsook de voorwaarden voor een optimale samenwerking.

Business coaching

TZOLKIN TEAM-READING

Een astrologische en numerologische team-reading geeft helder weer wat de aandachtspunten zijn voor een succesvolle samenwerking in jouw team. Samen de energetische teamcombinatie bespreken, geeft een taal en spreekbuis aan de uitdagingen die je team ervaart. We bekijken patronen, typische kenmerken, talenten, en kwaliteiten en bepalen mogelijke oplossingen. Elk teamlid is uniek, en weten wat de andere teamleden hun persoonlijke missie is, helpt om meer begrip en geduld te ontwikkelen naar elkaar.

WORKSHOPS OP MAAT

Je kan Sofie Laureyssens inzetten als trainer in jouw organisatie. Custom workshops kunnen gaan over hoe je aandacht positief te richten en doelen te bereiken (met NLP). Andere mogelijke NLP topics zijn succesvolle communicatie, missie, identiteitrollen, overtuigingen en waarden. De focus kan ook astrologisch zijn; hoe ieder teamlid uniek is, en hoe de persoonlijke missie het best ingezet wordt om de organisatiemissie te bereiken (Maya astrologie en numerologie). Veel opties zijn mogelijk. Contacteer trainer Sofie om jouw idee te bespreken. 

Business coaching Teambuilding

TEAMBUILDING

Hoe leuk is het om op een speelse manier grenzen te verleggenbewustzijn te creëren en een positieve toekomst scheppen in een teambuidingsdag? Een teambuiding bij Groeidala is volledig  afgestemd op jouw unieke team met oefeningen uit NLP en/of Maya astrologie. In samenwerking met Robin Van den Bergh van Inti Sound vzw voorzien we daarnaast een zalig rustgevend klankconcert of verbindende dans met live muziek. De teambuilding kan doorgaan op jouw bedrijfslocatie of in ons centrum de Gouden Cirkel te Zoersel.

Business coaching

LOOPBAANBEGELEIDING

Wil je inzicht in jouw talenten en missie? Stel je je vragen bij je huidige loopbaan? Zijn er bepaalde werkgerelateerde blokkades die je wilt aanpakken? Jobcoach Sofie ondersteunt je om je professioneel nog meer te aligneren met wie je echt bent. Ze helpt je uit te zoomen en naar je loopbaan te kijken vanuit een overkoepelende visie op jouw missie en leven. Ook zelfstandigen (zelfs in bijberoep) kunnen genieten van loopbaanbegeleiding met de loopbaancheques van de VDAB!

Prijs: 85 euro per uur + btw voor personal coaching

Voor andere projecten: op aanvraag naargelang jouw specifieke vraag

error: Hola daar, vriendelijke Tzolkin fan! 🌟 Het lijkt erop dat je een leuke tekst hebt gevonden die je graag wilt delen. En daar ben ik helemaal voor! Maar voordat je op die kopiëren/plakken-knop drukt, laten we even praten. Deze woorden zijn als kleine digitale baby's, gekoesterd, gevoed en met liefde geschreven door Sofie Laureyssens ✍️. En dan is het heel fijn om daar als blogger en auteur voor gewaardeerd te worden. Als je deze tekst wilt delen, geweldig! Maar doe het met respect - deel gewoon de link naar mijn blog. Bedankt voor je begrip en steun! 💖📝✨