Inschrijving VIP-lijst Tzolkin traject

Dit wil je niet missen!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het langverwachte online Tzolkin traject dat in 2024 wordt gelanceerd? Schrijf je dan nu in voor de VIP-lijst! De exacte startdatum is momenteel nog niet vastgesteld, omdat de geboorte van mijn zoontje Ewan mij heeft geleerd om zachter voor mezelf te zijn. Dit betekent dat het doorwerken tot in de vroege uurtjes momenteel geen optie meer is. Het is dus ‘go with the flow’, en zien wat er lukt en wanneer.

Maar geen zorgen, jij zult als eerste worden geïnformeerd! Ik kan niet wachten om dit spannende nieuws met jou te delen. Als lid van de VIP-lijst krijg je, vanaf dat het beschikbaar is, toegang tot alle informatie over het traject en profiteer je van early-bird voordelen.

 

Veel liefs, 

Sofie

error: Hola daar, vriendelijke Tzolkin fan! 🌟 Het lijkt erop dat je een leuke tekst hebt gevonden die je graag wilt delen. En daar ben ik helemaal voor! Maar voordat je op die kopiëren/plakken-knop drukt, laten we even praten. Deze woorden zijn als kleine digitale baby's, gekoesterd, gevoed en met liefde geschreven door Sofie Laureyssens ✍️. En dan is het heel fijn om daar als blogger en auteur voor gewaardeerd te worden. Als je deze tekst wilt delen, geweldig! Maar doe het met respect - deel gewoon de link naar mijn blog. Bedankt voor je begrip en steun! 💖📝✨