Vedische numerologie

GEEFT JE RICHTING EN FOCUS

 

Vedische numerologie is een krachtige tool die je richting geeft voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een sleutel bij uitstek om de diepere lagen van de menselijke persoonlijkheid te doorgronden.

Numerologie is een taal voor de trillingsfrequenties in de kosmos, en helpt ons de subtiele invloeden van de planeten op ons leven te begrijpen. Algemeen gezien is de Griekse filosoof en wiskundige Pythagoras de grondlegger van de numerologie, welke zijn inspiratie vond in de Kabbala.

DE BETEKENIS VAN GETALLEN

De specifieke Vedische vorm van numerologie die Sofie hanteert, werd overgeleverd door Harish Johari, een Indische filosoof, mysticus en ayurvedische specialist.

Het relatief eenvoudige diagnostisch systeem werkt met de basisgetallen 1 tot en met 9, met elk hun specifieke karakteristieken. Elk getal resoneert met een bepaalde planeet, en heeft een typerende symboliek, trilling en metafoor.

Zo is de 1 bijvoorbeeld gelinkt aan de Zon, wat staat voor initiatief nemen, makkelijk succes, trekken, leiden en voorop lopen, met als metafoor ‘de Koning’.

HOE WERKT NUMEROLOGIE?

 

Welke getallen voor jou belangrijk zijn, wordt afgeleid van je geboortedatum én je naam. De bijzondere volgorde en unieke combinatie van jouw getallen geeft een schat aan informatie over jouw missie in dit leven.

Hoe de symboliek van de getallen zich bij jou specifiek manifesteert, en hoe de getallen je kunnen helpen het beste uit jouw leven te halen, bekijken we samen in een persoonlijk gesprek.

INZICHT EN BEWUSTWORDING

 

Je zal inzicht krijgen in je karakter, je lotsbestemming en hoe je omgeving jou ervaart. Het zal ook duidelijk worden welke job beter of slechter bij je past.

Er is eveneens ruimte voor specifieke vragen omtrent jouw huidige levenspad. Bijvoorbeeld, als je een bedrijf wilt opstarten of je twijfelt over een naam, dan zoeken we samen naar de meest harmonische combinatie. 

Prijs: € 150

voor een sessie van 1,5u

De numerologische reading is ook inclusief in de leven- en zielenpad reading.