Tzolkin oefen- en intervisiegroepen

MEER DIEPGANG BEREIKEN IN JE KENNIS

Wil je graag blijven oefenen op de toepassing van de Tzolkin samen met anderen?

INTEGRATIE

VERBINDING

U

VERDIEPING

TZOLKIN OEFENGROEPEN

SAMENZIJN MET GELIJKGESTEMDEN

 

Een Tzolkin oefengroep is een ideaal moment om je Tzolkin kennis naar boven te halen en te verdiepen en te verbreden. Het is ook fijn om de vragen die je hebt beantwoord te krijgen.

Samen met andere Tzolkin liefhebbers, die minstens het eerste deel van de Tzolkin workshopreeks bij Groeidala gevolgd hebben, maken we er een gezellige en inspirerende dag van. Je ontmoet mogelijks ook meer ervaren deelnemers, en dat kan interessant zijn om van bij te leren.

Het is zo leuk en een verademing om samen te zijn met met andere mensen die dezelfde interesses delen, en op een gelijkaardige manier in de wereld staan.

 

SAMEN VERDIEPEN MET CASES

 

Het doel van een Tzolkin oefendag is te oefenen op de praktische toepasbaarheid van de Tzolkin in ons dagelijks leven. Elke deelnemer mag een case inbrengen, die we dan samen in groep analyseren. Dit kunnen cases van relaties, familie, vrienden of van eigen cliënten zijn. Ook als je worstelt met een bepaald thema in je eigen leven, kan je dit inbrengen.

Als je graag rond iets specifieks wilt inzoomen mag je ook een topic voorstellen. Mogelijke topics gaan van verdieping in de zonnetekens, tonen, levenslessen en de specifieke golven, tot de algemene jaarenergie, grotere cyclussen of Tzolkin naamanalyses.

Een andere optie is om samen te analyseren welke naam en Tzolkin energie bij je bedrijf zou passen, en wat een goede dag voor de oprichting van jouw bedrijf zou zijn. 

Het eerste uur van de Tzolkin oefengroep is er ruimte voor algemene vragen.

Op voorhand in te schrijven via de webshop. Min 2 deelnemers, max 7 deelnemers.

Ongeveer om de 9 weken is er een oefendag te Zoersel. Vlakbij deze locatie is het Zoerselbos, dus het kan erg fijn de Tzolkin oefengroep te combineren met een heerlijke wandeling in de natuur.

PRAKTISCHE INFO

• Je inschrijving is definitief vanaf je boeking. De betaling verloopt elektronisch via de webshop.

• Na inschrijving zal je direct een bevestiging van je inschrijving ontvangen via mail. Check zeker je spam als je schijnbaar niets ontvangt.

• Voor bedrijven: vul zeker je btw nummer en bedrijfsnaam in bij het bestelproces, in de bevestigingsmail zit dan ook automatisch jouw factuur.

• Je ontvangt 7% korting per vervolgworkshop als je de volledige betaling ineens in orde maakt. Deze korting wordt instant verrekend in de shop.

• Inschrijving impliceert de goedkeuring van de algemene voorwaarden van Groeidala inzake workshops. Artikel 7.3 gaat over de annulatievoorwaarden en artikel 12 over facturatie.

• Thee, water, koffie en versnaperingen zijn voorzien. Lunch breng je zelf mee.

Tzolkin oefendag

Prijs: € 110