Tzolkin oefen- en intervisiegroepen

MEER DIEPGANG BEREIKEN IN JE KENNIS

Wil je graag blijven oefenen op de toepassing van de Tzolkin samen met anderen?

INTEGRATIE

VERBINDING

U

VERDIEPING

TZOLKIN OEFENGROEPEN

SAMENZIJN MET GELIJKGESTEMDEN

 

Een Tzolkin oefengroep is een ideaal moment om je Tzolkin kennis naar boven te halen en te verdiepen en te verbreden. Tussen 2 workshops in kan het ook fijn zijn, om de vragen die je hebt beantwoord te krijgen.

Samen met andere Tzolkin liefhebbers, die minstens het eerste deel van de Tzolkin workshopreeks bij Groeidala gevolgd hebben, maken we er een gezellige voormiddag van. Je ontmoet mogelijks ook meer ervaren deelnemers, en dat kan interessant zijn om van bij te leren.

Het is vaak een verademing samen te zijn met met anderen die dezelfde interesse delen, en op een gelijkaardige manier in de wereld staan.

 

SAMEN VERDIEPEN PER TOPIC

 

We kiezen telkens een topic voor de volgende keer. Je mag ook per mail een topic voorstellen.

Mogelijke topics gaan van verdieping in de zonnetekens, tonen, levenslessen en de specifieke golven, tot de algemene jaarenergie, grotere cyclussen of Tzolkin naamanalyses. Regelmatig brengen we cases in uit het dagelijks leven. Dit kunnen cases van vrienden, relaties, familie, kinderen en situaties zijn, of van bekende personen.

Als je worstelt met een bepaald thema in je eigen leven, kan je dit ook inbrengen. Dan ontvang je in alle liefde en zachtheid analyses en advies van de andere deelnemers en Sofie. 

Een andere optie is om samen te analyseren welke naam en Tzolkin energie bij je bedrijf zou passen, en wat een goede dag voor de oprichting van jouw bedrijf zou zijn. 

Het eerste uur van de Tzolkin oefengroep is er sowieso ruimte voor algemene vragen los van het topic.

TZOLKIN INTERVISIEGROEPEN

VERBINDING MET COLLEGA’S

   

  Na het behalen van je certificaat, bij de Tzolkin workshop deel 6, kan je aansluiten bij de Tzokin intervisiegroepen.

  Professionele toepassing en vragen staan centraal tijdens de intervisie. Vooraf kan je een thema inbrengen per mail. We bepalen samen de agenda. Inhoudelijk kan je vragen stellen.

  Als je dat wenst kan je een cliënt-case inbrengen die we dan samen bespreken. Welke linken heb je mogelijks nog laten liggen? Waar zouden anderen de nadruk op gelegd hebben? We geven elkaar advies, feedback en tips.

  We ondersteunen elkaar als collega’s in een veilige en vertrouwelijke omgeving.

  Together we will change the world!

  OEFENGROEPEN: Voor deelnemers die minstens het eerste Tzolkin workhopweekend ‘Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel’ gevolgd hebben (level 1).

  INTERVISIEGROEPEN: Voor deelnemers die hun certificaat behaald hebben (level 6).

  Op voorhand in te schrijven per sessie. Min 2 deelnemers, max 7 deelnemers.

  Om de 9 weken is er een oefengroep op zaterdag voormiddag te Zoersel. Vlakbij deze locatie is het Zoerselbos, dus het kan erg fijn de Tzolkin groep te combineren met een fijne wandeling in de natuur. 

  Wegens vakanties etc. kunnen we er samen voor kiezen om de data te verschuiven.

  PRAKTISCHE INFO

  • Je inschrijving is definitief vanaf dat het inschrijvingsgeld betaald is. Het principe ‘first-come, first-served’ is van kracht. De betaling verloopt elektronisch via de webshop. 

  • Na inschrijving zal je direct een bevestiging van je inschrijving ontvangen via mail. Check zeker je spam als je schijnbaar niets ontvangt.

  • Voor bedrijven: vul zeker je btw nummer en bedrijfsnaam in bij het bestelproces, in de bevestigingsmail zit dan ook automatisch jouw factuur. 

  • Je ontvangt 7% korting per vervolgworkshop als je de volledige betaling ineens in orde maakt. Deze korting wordt instant verrekend in de shop.

  • Inschrijving impliceert de goedkeuring van de algemene voorwaarden van Groeidala inzake workshops. Artikel 7.3 gaat over de annulatievoorwaarden en artikel 12 over facturatie.

  • Thee, water, koffie en versnaperingen zijn voorzien.

  Tzolkin oefengroep

  Tzolkin intervisiegroep

  Prijs: € 45