Tzolkin oefengroepen

 

MEER DIEPGANG BEREIKEN IN JE KENNIS

Wil je graag blijven oefenen op de toepassing van de Tzolkin samen met anderen?

INTEGRATIE

U

VERDIEPING

SAMEN VERDIEPEN PER TOPIC

 

We kiezen telkens een topic voor de volgende keer.

Het eerste uur is er sowieso ruimte voor algemene vragen los van het topic.

Voor deelnemers die minstens het eerste Tzolkin workhopweekend ‘Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel’ gevolgd hebben (level 1).

Op voorhand in te schrijven per sessie. Min 2 deelnemers, max 6 deelnemers. 

Om de 9 weken is er een oefengroep op zaterdag voormiddag te Zoersel (vanaf 2020, daarvoor op donderdagavond te Wommelgem) 

Wegens vakanties ect kunnen we er samen voor kiezen om de data te verschuiven.

PRAKTISCHE INFO

• Je inschrijving is definitief vanaf dat het inschrijvingsgeld betaald is. Het principe ‘first-come, first-served’ is van kracht. De betaling verloopt elektronisch via de webshop. 

• Na inschrijving zal je direct een bevestiging van je inschrijving ontvangen via mail. Check zeker je spam als je schijnbaar niets ontvangt.

• Voor bedrijven: vul zeker je btw nummer en bedrijfsnaam in bij het bestelproces, in de bevestigingsmail zit dan ook automatisch jouw factuur. 

• Je ontvangt 7% korting per vervolgworkshop als je de volledige betaling ineens in orde maakt. Deze korting wordt instant verrekend in de shop. 

• Inschrijving impliceert de goedkeuring van de algemene voorwaarden van Groeidala inzake workshops. Artikel 7.3 gaat over de annulatievoorwaarden en artikel 12 over facturatie.

• Thee, water en koffie zijn voorzien.

Tzolkin oefengroep

Prijs: € 45

Share This