Tzolkin Workshop Deel 1

 

Jouw geboortehoroscoop, missie en levensdoel

In 2023 zullen er geen live workshops doorgaan bij Groeidala. 

Ik neem de tijd om mijn 6-delige Tzolkin workshop reeks om te vormen naar een ONLINE Tzolkin jaartraject, zodat jij helemaal zelf kan kiezen waar én wanneer dat jij de masterclasses wilt volgen. De startdatum van het online Tzolkin jaartraject is nog niet bekend.

De Tzolkin Oefengroepen die gepland staan in 2023, zullen wel doorgaan.

Wil je graag als eerste op de hoogte gehouden worden van het online Tzolkin jaartraject? 

Zet je dan nu op de VIP lijst en geniet van alle early-bird voordelen.

JOUW HOROSCOOP

Na een introductie tot de Tzolkin ga je zelf aan de slag met jouw geboortehoroscoop. We formuleren samen jouw missiemantra. 

U

INZICHT

Je krijgt inzicht in je innerlijke kracht, je valkuilen, patronen, talent, levensthema en levensdoel in dit leven.

INTEGRATIE

Met geïntegreerde NLP-integratieoefeningen om de inzichten te doorvoelen en te koppelen aan dagelijkse concrete realiteit.

Deze 2-daagse workshop is deel 1 van een 6-delig traject. Geen specifieke voorkennis is vereist. De modules zijn apart te volgen. Max 7 deelnemers. In maart start steeds een nieuwe reeks. 

WAT IS JOUW GALACTISCHE SIGNATUUR

 

Op basis van je geboortedatum en landingsplaats in de Tzolkin kalender kan je je galactische signatuur afleiden.

Deze energetische imprint kleurt je hele leven, en geeft aan wat de blauwdruk is van jouw zielenpad en potentieel.

Deze blauwdruk gaan we tijdens deze 2-daagse workshop verkennen.

TEKEN ZELF JE GEBOORTEGOLF UIT

 

We starten met een algemene introductie tot de Tzolkin, en de energieën daarin.

Je ontvangt een ondersteunende werkbundel met uitgebreide toelichting, om zelf jouw geboortegolf/levenspad in de Tzolkin uit te tekenen.

Stapsgewijs doorlopen we samen alle stappen en doen we korte oefeningen.

TOPICS DIE AAN BOD KOMEN

 

• Basics van de Tzolkin: zonnetekens, tonen, kleuren, poortdagen, berekeningen…
• Jouw geboortehoroscoop
• Jouw missiemantra
• Je levensthema, doel, talent, uitdaging…
• NLP integraties: bronoefening galactische signatuur + wandel je levenspad

INZICHT EN BEWUSTZIJN

 

Het grote voordeel is dat tot dan toe blinde vlekken bewust gemaakt worden, en dat je handvaten en inzichten krijgt om hiermee aan de slag te gaan.

Het wordt duidelijk wat jouw ziel in dit leven wilt realiseren en wie je bent op een dieper niveau.

Je krijgt meer grip op je leven, en krijgt de tools in handen om met de stroom mee te gaan surfen
op jouw levensgolf, en het leven te gaan leiden dat je bedoeld bent te leven.

Ik heb vandaag de eerste les van de eerste workshop gevolgd. Alles was zeer duidelijk. Ik krijg de bevestiging dat ik op het juiste pad zit. De NLP-oefening was ook zeer intens, ik voelde achteraf een ontspannen gevoel. Ik kan deze cursus alleen maar aanraden.

Pamela Vermeire

Super interessante workshop, een aanrader voor iedereen die wat meer wilt te weten komen over zijn levenspad. Zeer goede teacher!

Katrien Van Stichel

INCLUSIEF

 

• Handige Tzolkin werkbundel van circa 30 blz. in kleur, met o.a. toelichting van: de Tzolkin, zonnetekens, tonen, kleuren, poortdagen, talent en talentontwikkeling, geboortegolf, jaardrager, relatie-energieën, en de dreamspell berekeningstabel.

• Jouw persoonlijke geboortegolf/imprint in de dreamspell telling in kleur.

• Toegang tot Groeidala’s downloadarea. 

DREAMSPELL TELLING

 

In deel 1 tot 3 werken we op basis van de dreamspell telling, welke door José Argüelles in de jaren 80 werd geïntroduceerd. Deze Tzolkin telling gaat over je persoonlijkheid, wie je bent in dit leven, en is het gemakkelijkst rationeel te begrijpen en te herkennen in je leven. In deel 4 gaan we aan de slag met de andere Tzolkin tellingen: de klassieke, kosmische, ascentie en DNA-telling.

PRAKTISCHE INFO

• Je inschrijving is definitief vanaf dat het inschrijvingsgeld betaald is. De betaling verloopt elektronisch via de webshop. 

• Na inschrijving zal je direct een bevestiging van je inschrijving ontvangen via mail. Check zeker je spam als je schijnbaar niets ontvangt.

• Voor bedrijven: vul zeker je btw nummer en bedrijfsnaam in bij het bestelproces, in de bevestigingsmail zit dan ook automatisch jouw factuur. 

• Tip: heb je een workshop gemist? Boek dan een privé inhaalsessie bij Sofie, zodat je kan aansluiten bij het vervolg van de workshopreeks. Jullie doen dan samen de integratieoefening(en) en overlopen de theorie. Privé inhalen is mogelijk voor deel 1 tot en met 4. 

• Je ontvangt 7% korting vanaf de 2e workshop die je tezamen boekt. Dit geldt ook voor de Tzolkin oefengroepen. Je korting wordt automatisch verrekend in je winkelmand. Ter verduidelijking van het principe van de korting: voor de eerste workshop van elke aparte boeking betaal je dus het volledige bedrag. De korting geldt op elke tweede en volgende workshop die je er ineens bij boekt en betaalt.

• Inschrijving impliceert de goedkeuring van de algemene voorwaarden van Groeidala inzake workshops. Artikel 7.3 gaat over de annulatievoorwaarden en artikel 12 over facturatie.

• Thee, koffie, water en versnaperingen zijn voorzien. Lunch mag je zelf meebrengen.

Prijs: € 235

totaal voor de 2 dagen workshopdagen in groep

Prijs: € 283

privésessie van 3 u voor als je graag wilt kunnen aansluiten bij de rest van de workshopreeks in het lopende jaar